Revisjonshistorikk [tilbake]

trykk for å gjemme/vise revisjon 1
opprinnelige versjon

VW Passat TSI Slark i førersetet

Hei Benny!

Jeg har en 2018 modell Passat stasjonsvogn som jeg stort sett er ganske fornøyd med. Men så er det er en liten irriterende detalj som ødelegger moroa litt for meg, og det er at førersetet til stadighet løsner/slarker sidelengs på understellet. Som følge av dette har jeg nå hatt bilen på verksted 5 ganger dette året, og de har "fikset" problemet hver gang. Etter en stund kommer slarken tilbake. De første gangene forsøkte de både å stramme og bytte boltene som fester setet. Da dette ikke fungerte i lengden har jeg fått byttet hele seteunderstellet.

Jeg kan forstå at enkelte problemer kan være litt tricky å feilsøke på en bil, men jeg fatter ikke hvor vanskelig det kan være å feste et sete slik at det blir værende fastmontert.

I følge Møller Bil er ikke dette noe kjent problem på disse bilene, og det undrer meg veldig da skjer gang på gang med min bil.

Har du hørt om lignende? Og har du noen tanker eller tips om hva jeg burde foreta meg med bilen nå som nybilgarantien går ut i slutten av måneden?

Antall visninger