Revisjonshistorikk [tilbake]

trykk for å gjemme/vise revisjon 1
opprinnelige versjon

Eie drømmebil og kanskje leie bolig?

Interessant å høre hvor langt andre bilinteresserte er villige til å strekke seg for å oppfylle bildrømmen sin. Min mulighet til det er å frigjøre penger fra boligsalg. Skjønner at hvis folk har familie og bodd i en bolig i mange år, at det selvfølgelig er uaktuelt. Men det er ikke min situasjon nå. Bilen er en versjon av en ny 911, spesifisert ned til minste detalj, noe som har vært en barndomsdrøm. Nå som alt snart blir hybrid eller elektrisk så kjennes tidspunkt riktig ut for meg, også mtp egen alder. Bolig kan alternativt kjøpes igjen senere også. Å leie bolig er ikke akkurat verdens undergang heller, selv om prioriteringen kan virke ufornuftig.

Vet fra tidligere bilkjøp at det er moro noen måneder så blir bilen så og si bare en bruksgjenstand. Men tror og håper at det er annerledes når den ultimate bildrømmen eventuelt realiseres. Hele prosessen med forberedelser, bestilling, venting, henting(kanskje på fabrikken hvis mulig), biltreff, banekjøring, fellesskap og alt annet hva et slik eierskap vil medføre av glede og entusiasme.

At hele pengesekken går til bil og vedlikehold høres i utgangspunktet sprøtt ut, men tanken blir mer og mer realistisk for hver dag, og vi lever kun en gang osv. Eiere av 911 er jo alt fra sparere til de som har utømmelig bankkonto, sikkert noen som har ofret mye mer enn det, og noen som meg også.

Hadde jo vært gøy å hørt hva Benny mener om denne galskapen også. Takk til alle som har sine meninger og egne drømmer :)

Antall visninger