Revisjonshistorikk [tilbake]

trykk for å gjemme/vise revisjon 1
opprinnelige versjon

Er E golf et virkelig godt kjøp?

Kjære Benny

Elbil markedet på Finn og andre nettsteder gjør meg gal. Det er så mye å velge mellom og jeg vet ikke hvor jeg skal begynne da jeg til tider kan være veldig ubesluttsom. I en by som Bergen finnes det ikke et alternativt annet enn å kjøpe elbil pga bompenger og de sinnsyke drivstoff prisene.

Jeg faller litt frem og tilbake på valget om å kjøpe e golf og av typen 100kw modellen. Med en 2 meter lang kropp ser jeg etter en el bil som ikke koster meg skjorten, men som er relativt komfortabel å kjøre. Alle vet jo at tyskere er veldig flink på komfor.

Grunnen til at jeg er skeptisk på valget av e golf er av de mange feil den får beskrevet på nett og av bekjente. Ødelagte Tempsensor, ødelagt varmepumpe, ødelagt ladekabel (den i ladeluken), lekkasje bak. Dette er veldig kostbare feil som tydeligvis ofte oppstår et par måneder etter garanti og som eier må ta regningen.

Disse kjente e golf feilene er oftest beskrevet i den eldre versjon av e golf helt frem til 2017, men finner ingen sted på nett om de er gjort rede for og ordnet på den nyere versjon av e golf.

Hvilke elbil ville du anbefalt?

Antall visninger