Revisjonshistorikk [tilbake]

trykk for å gjemme/vise revisjon 1
opprinnelige versjon

Feilmelding girkasse

Hei, har en 2017 A3 etron (f.gangsregistrert mai 17) som for få uker siden passerte 100 000km. For ca 10 dager siden var for øvrig bilen hos Audi for å bytte drivstoffrørledning (aner ikke om det er relevant). 5 dager senere dukker det feilmelding opp under kjøring, feil antyder feil på girkasse og jeg får bare kjørt på elmotoren. Slår av bilen en fem minutters tid og feil er borte.

Så 5 dager senere kommer feilen igjen. Slår av bilen, feil borte igjen men gul lampe for motorfeil lyser fast (og det har den gjort siden). Etter snaut 10-15 minutter kommer den samme feilen tilbake og jeg får kun kjørt på elmotor. Neste gang jeg skal kjøre den samme kvelden kommer feilen etter snaut 1 minutts kjøring.

Skal selvsagt ringe Audi i morgen, men blir ille bekymret for hva dette kan beløpe seg til i kroner og ører. Lurer på om dette er en feil du har hørt om? Eventruelt hva tenker du Audi sier om garanti? Alle servicer er utført, bilen er mindre enn 5 år men altså gått litt over 101 000 km. Da feilen debuterte var bilen gått mellom litt mindre enn 101 000 km.

Takker for svar.

Antall visninger