Revisjonshistorikk [tilbake]

trykk for å gjemme/vise revisjon 1
opprinnelige versjon

Manglende utstyr ved kjøp hos forhandler.

Hei, Jeg lurer litt på hva man kan forlange av forhandler når man har kjøpt en nyere bruktbil med manglende utstyr.

Saken er sånn. Jeg kjøpte en nyere bruktbil hos forhandler som i annonsen var beskrevet med div utstyr, under beskrivelse av bilen var det et eget avsnitt som handlet om Apple Carplay. Dette var selvfølgelig et meget stort pluss, da brukeren av bilen er over snittet interessert i slike ting. Ved overlevering av bilen hos forhandler ble det ikke gått igjennom tekniske ting ved bilen, slike ting synes jeg at det er bedre og finne ut og lære av selv. Fant ut etterhvert at denne bilen ikke har Apple Carplay. Noe som det i annonsen hentyder at det er.

Har kontaktet selger, han tilbyr meg og få plukke ut et navigasjonskort for og putte inn bilen. Dette har en verdi på kr 5000,-

Han sier dette er en fair deal da de innrømmer og ha gjort feil i annonsen, men samtidlig henviser til at det i annonsen står: Annonsen kan være mangelfull, for komplett utstyrsliste ta kontakt med forhandler. Han sier også at Apple Carplay kun er en løsning for og få navigasjon i bilen, noe jeg vet er bare tull. Carplay er mer. Prøver han og komme seg unna dette så gunstig som mulig?

Det er vel ikke sånn at de kan skrive at denne bilen har sånn og sånn utstyr uten at det følger med når man har kjøpt den?

Jeg mener at verdien på dette med Apple Carplay overstiger kr5000,- hvis dette hadde vært bestilt med den dagen bilen var ny.

Hva tror dere?

Antall visninger