Revisjonshistorikk [tilbake]

trykk for å gjemme/vise revisjon 1
opprinnelige versjon

Finn annonsekontroll ødelegger annonseringen min på feil grunnlag

Torsdag 13.5 avviste/deaktiverte Finn annonsekontroll 4 av 8 annonser for Ford Mustang Mach-E uten forhåndsvarsel, og med begrunnelse at bilene var annonsert under biler i Norge, men at det så ut som bilene var i utlandet. Oppslag på vegvesen.no viste at alle bilene var registrert i kjøretøyregisteret, men ennå ikke på navnet il første eier. 3 av annonsene ble reaktivert dagen etter. Finn annonsekontroll nekter å reaktivere min annonse som også feilaktig ble avvist/deaktivert med begrunnelsen at det så ut som bilen var i utlandet, nå med en ny begrunnelse om at de hadde tilbakebetalt pengene fordi jeg på deres oppfordring hadde annonsert og betalt for ny annonse under biler i utlandet.

Samtidig sendte Finn meg i natt epostvarsel med lenke ny annonse der bilen beviselig er i utlandet, og der bilen heller ikke er registrert i kjøretøyregisteret. Jeg har klaget på forskjellsbehandlingen til både Finn annonsekontroll, og til Schibsted som eier Finn. Det virker som ingen vil forholde seg til at dette er en opplagt usaklig forskjellsbehandling som ødelegger mine muligheter til å få solgt bilen raskt og til en god pris. Bilen min er en svært godt utstyrt lanseringsmodell som raskt og for mer enn 1 år siden ble utsolgt i hele verden, og der flere nå betaler langt over forhandlers listepris. Jeg mistet mange interessenter, der flere også hadde markert annonsen som favoritt, da Finn annonsekontroll avviste/deaktiverte annonsen min for andre gang.

Finn annonsekontroll påpeker samtidig at annonsen min under biler i utlandet fortsatt er aktiv. Jeg opplever dette som en provokasjon, da responsen på annonser under biler i utlandet er elendig, selv om jeg i dette tilfellet også betalte ekstra for kampanjer gjennom Blink. Folk leser rett og slett ikke annonsene under biler i utlandet, og annonsering her er lite effektivt fordi den signaliserer at det er usikkerhet knyttet til bilens spesifikasjoner, og at det kan ta lang tid å få bilen levert.

Jeg håper dere følger opp dette slik at det kan settes en stopper for Finn annonsekontroll sin praksis. Ta gjerne kontakt på telefon 90791056.

Med vennlig hilsen Svein Erik Ellingbø