Revisjonshistorikk [tilbake]

trykk for å gjemme/vise revisjon 1
opprinnelige versjon

Oljelekkasje

Hei!

Har en Mercedes E 220 CDI (2008 Mod) med en OM 646.821 motor som har middels oljelekkasje som jeg ikke klarer og finne. Bruker en hel olje tank på rundt 35 - 40 L diesel.

Det hele begynte når jeg skulle bytte kopper-ringen på injektoren og uheldigvis klarte og knekke bolten nede i blokka. Holdt på i hele sommer med og bytte topp og topp-pakkning. Monterte opp til kam-akslingene og fikk et verksted til og sette på registerkjede og time kammene riktig samt montere resten av prosjektet opp. Fikk bilen tilbake og tok en gledelig kjøretur etter at bilen hadde stått en hel sommer. Kjørte 450 km og fikk varsel om at bilen hadde for lite olje og måtte stoppe. Hadde ikke reserve olje med dessverre så ble Viking hjem.

Finner ingen tegn til at oljen lekker mot frostvæsken, blir ikke blåst ut med eksosen, slanger og motorblokk er tørr men finner fersk olje med turbo og intercooler. Hvor kan jeg prøve og finne denne mystiske lekkasjen?

Har tatt kontakt med verkstedet som har montert opp resten, men de nekter og se på bilen, så er nødt til og prøve å fikse dette.