Revisjonshistorikk [tilbake]

Blir vi bondefanget

Nå vet jeg ikke om interessen for priser er så intresant foruten kanskje Norulf og meg selv som er litt old school ang bilhold. Var på Shell bensin stasjon i dag og skulle kjøpe 3 stk lysparer til baklys Osram 12V.5W/21W med skru og slipp sokkelsokkel, den unge damen i kassen fant de omsider frem etter å ha gjort et par mislykkede forsøk. Hun kikket på boksen og prisen og slo det inn i kassen og ja 300 kr skulle hun ha eller 299 kr for å være helt nøyaktig, jeg rystet som jeg ble sa at koster disse virkelig 100 kr pr stk og etter å ha sjekket og dobbelsjekket bekreftet hun at ja det gjorde de. Jeg dro ut kortet og skjøv pærene pent tilbake over disken og sa at jeg tror jeg prøver et par andre alternativer. Dro ned på Europris som lå 2 minutter unna og ganske riktig der hadde de identiske Osram pærer riktig nok i 2 pakker men fik da 4 pærer for 69 kr. Det gir et tåredryppende prispåslag på formidable 560 prosent og det utover det Europris hadde lagt på som de synes var rimelig. Tydelig jeg har valgt feil karriere det var selger med disse fenomenale marginene man skulle vært. Men som vanlig sånne priser kommer av at vi forbrukere ikke gjør nødvendig reasearch på forhand og takker nei når prisen presenteres for oss. Jeg kan faktisk ha Land Rover Discovery fordi jeg gjør nøye pris sammenligninger og da blir nesten alltid delen kjøpt fra Ebay i England foruten smøreølje som jeg bestiller på Skruvat hver gang de har 20% og fri frakt da hamster jeg en ordentlig dose med olje. Jeg har godt og vel halvert prisen og noen ganger mer ved å kjøpe på rett sted så når folk klager på at det er dyrt å ha bil så er vel ikke det rart når man setter bort den minste ting til verksted som tjener både på jobben samt en pen slump på delene også, bare legg merke til hvor anstrengt verksted blir i ansiktet hvis du sier du har delen selv.

Mvh Kviasen

Blir vi bondefanget

Nå vet jeg ikke om interessen for priser er så intresant foruten for kanskje Norulf og meg selv som er litt old school ang bilhold. Var på Shell bensin stasjon i dag og skulle kjøpe 3 stk lysparer til baklys Osram 12V.5W/21W med skru og slipp sokkelsokkel, den unge damen i kassen fant de omsider frem etter å ha gjort et par mislykkede forsøk. Hun kikket på boksen og prisen og slo det inn i kassen og ja 300 kr skulle hun ha eller 299 kr for å være helt nøyaktig, jeg rystet som jeg ble sa at koster disse virkelig 100 kr pr stk og etter å ha sjekket og dobbelsjekket bekreftet hun at ja det gjorde de. Jeg dro ut kortet og skjøv pærene pent tilbake over disken og sa at jeg tror jeg prøver et par andre alternativer. Dro ned på Europris som lå 2 minutter unna og ganske riktig der hadde de identiske Osram pærer riktig nok i 2 pakker men fik da 4 pærer for 69 kr. Det gir et tåredryppende prispåslag på formidable 560 prosent og det utover det Europris hadde lagt på som de synes var rimelig. Tydelig jeg har valgt feil karriere det var selger med disse fenomenale marginene man skulle vært. Men som vanlig sånne priser kommer av at vi forbrukere ikke gjør nødvendig reasearch på forhand og takker nei når prisen presenteres for oss. Jeg kan faktisk ha Land Rover Discovery fordi jeg gjør nøye pris sammenligninger og da blir nesten alltid delen kjøpt fra Ebay i England foruten smøreølje som jeg bestiller på Skruvat hver gang de har 20% og fri frakt da hamster jeg en ordentlig dose med olje. Jeg har godt og vel halvert prisen og noen ganger mer ved å kjøpe på rett sted så når folk klager på at det er dyrt å ha bil så er vel ikke det rart når man setter bort den minste ting til verksted som tjener både på jobben samt en pen slump på delene også, bare legg merke til hvor anstrengt verksted blir i ansiktet hvis du sier du har delen selv.

Mvh Kviasen

Blir vi bondefanget

Nå vet jeg ikke om interessen for priser er så intresant foruten for kanskje Norulf og meg selv som er litt old school ang bilhold. Var på Shell bensin stasjon i dag og skulle kjøpe 3 stk lysparer til baklys Osram 12V.5W/21W med skru og slipp sokkelsokkel, sokkel, den unge damen i kassen fant de omsider frem etter å ha gjort et par mislykkede forsøk. Hun kikket på boksen og prisen og slo det inn i kassen og ja 300 kr skulle hun ha eller 299 kr for å være helt nøyaktig, jeg rystet som jeg ble sa at koster disse virkelig 100 kr pr stk og etter å ha sjekket og dobbelsjekket bekreftet hun at ja det gjorde de. Jeg dro ut kortet og skjøv pærene pent tilbake over disken og sa at jeg tror jeg prøver et par andre alternativer. Dro ned på Europris som lå 2 minutter unna og ganske riktig der hadde de identiske Osram pærer riktig nok i 2 pakker men fik da 4 pærer for 69 kr. Det gir et tåredryppende prispåslag på formidable 560 prosent og det utover det Europris hadde lagt på som de synes var rimelig. Tydelig jeg har valgt feil karriere det var selger med disse fenomenale marginene man skulle vært. Men som vanlig sånne priser kommer av at vi forbrukere ikke gjør nødvendig reasearch på forhand og takker nei når prisen presenteres for oss. Jeg kan faktisk ha Land Rover Discovery fordi jeg gjør nøye pris sammenligninger og da blir nesten alltid delen kjøpt fra Ebay i England foruten smøreølje som jeg bestiller på Skruvat hver gang de har 20% og fri frakt da hamster jeg en ordentlig dose med olje. Jeg har godt og vel halvert prisen og noen ganger mer ved å kjøpe på rett sted så når folk klager på at det er dyrt å ha bil så er vel ikke det rart når man setter bort den minste ting til verksted som tjener både på jobben samt en pen slump på delene også, bare legg merke til hvor anstrengt verksted blir i ansiktet hvis du sier du har delen selv.

Mvh Kviasen

Blir vi bondefanget

Nå vet jeg ikke om interessen for priser er så intresant foruten for kanskje Norulf og meg selv som er litt old school ang bilhold. Var på Shell bensin stasjon i dag og skulle kjøpe 3 stk lysparer til baklys Osram 12V.5W/21W med skru og slipp sokkel, den unge damen i kassen fant de omsider frem etter å ha gjort et par mislykkede forsøk. Hun kikket på boksen og prisen og slo det inn i kassen og ja 300 kr skulle hun ha eller 299 kr for å være helt nøyaktig, jeg rystet som jeg ble sa at koster disse virkelig 100 kr pr stk og etter å ha sjekket og dobbelsjekket bekreftet hun at ja det gjorde de. Jeg dro ut kortet og skjøv pærene pent tilbake over disken og sa at jeg tror jeg prøver et par andre alternativer. Dro ned på Europris som lå 2 minutter unna og ganske riktig der hadde de identiske Osram pærer riktig nok i 2 pakker men fik da 4 pærer for 69 kr. Det gir et tåredryppende prispåslag på formidable 560 prosent og det utover det Europris hadde lagt på som de synes var rimelig. Tydelig jeg har valgt feil karriere da det var selger med disse fenomenale marginene man skulle vært. Men som vanlig sånne priser kommer av at vi forbrukere ikke gjør nødvendig reasearch på forhand og takker nei når prisen presenteres for oss. Jeg kan faktisk ha Land Rover Discovery fordi jeg gjør nøye pris sammenligninger og da blir nesten alltid delen kjøpt fra Ebay i England foruten smøreølje som jeg bestiller på Skruvat hver gang de har 20% og fri frakt da hamster jeg en ordentlig dose med olje. Jeg har godt og vel halvert prisen og noen ganger mer ved å kjøpe på rett sted så når folk klager på at det er dyrt å ha bil så er vel ikke det rart når man setter bort den minste ting til verksted som tjener både på jobben samt en pen slump på delene også, bare legg merke til hvor anstrengt verksted blir i ansiktet hvis du sier du har delen selv.

Mvh Kviasen

Blir vi bondefanget

Nå vet jeg ikke om interessen for priser er så intresant foruten for kanskje Norulf og meg selv som er litt old school ang bilhold. Var på Shell bensin stasjon i dag og skulle kjøpe 3 stk lysparer lyspærer til baklys Osram 12V.5W/21W med skru og slipp sokkel, den unge damen i kassen fant de omsider frem etter å ha gjort et par mislykkede forsøk. Hun kikket på boksen og prisen og slo det inn i kassen og ja 300 kr skulle hun ha eller 299 kr for å være helt nøyaktig, jeg rystet som jeg ble sa at koster disse virkelig 100 kr pr stk og etter å ha sjekket og dobbelsjekket bekreftet hun at ja det gjorde de. Jeg dro ut kortet og skjøv pærene pent tilbake over disken og sa at jeg tror jeg prøver et par andre alternativer. Dro ned på Europris som lå 2 minutter unna og ganske riktig der hadde de identiske Osram pærer riktig nok i 2 pakker men fik da 4 pærer for 69 kr. Det gir et tåredryppende prispåslag på formidable 560 prosent og det utover det Europris hadde lagt på som de synes var rimelig. Tydelig jeg har valgt feil karriere da det var selger med disse fenomenale marginene man skulle vært. Men som vanlig sånne priser kommer av at vi forbrukere ikke gjør nødvendig reasearch på forhand og takker nei når prisen presenteres for oss. Jeg kan faktisk ha Land Rover Discovery fordi jeg gjør nøye pris sammenligninger og da blir nesten alltid delen kjøpt fra Ebay i England foruten smøreølje som jeg bestiller på Skruvat hver gang de har 20% og fri frakt da hamster jeg en ordentlig dose med olje. Jeg har godt og vel halvert prisen og noen ganger mer ved å kjøpe på rett sted så når folk klager på at det er dyrt å ha bil så er vel ikke det rart når man setter bort den minste ting til verksted som tjener både på jobben samt en pen slump på delene også, bare legg merke til hvor anstrengt verksted blir i ansiktet hvis du sier du har delen selv.

Mvh Kviasen

Blir vi bondefanget

Nå vet jeg ikke om interessen for priser er så intresant foruten for kanskje Norulf og meg selv som er litt old school ang bilhold. Var på Shell bensin stasjon i dag og skulle kjøpe 3 stk lyspærer til baklys Osram 12V.5W/21W med skru og slipp sokkel, den unge damen i kassen fant de omsider frem etter å ha gjort et par mislykkede forsøk. Hun kikket på boksen og prisen og slo det inn i kassen og ja 300 kr skulle hun ha eller 299 kr for å være helt nøyaktig, jeg rystet som jeg ble sa at koster disse virkelig 100 kr pr stk og etter å ha sjekket og dobbelsjekket bekreftet hun at ja det gjorde de. Jeg dro ut kortet og skjøv pærene pent tilbake over disken og sa at jeg tror jeg prøver et par andre alternativer. Dro ned på Europris som lå 2 minutter unna og ganske riktig der hadde de identiske Osram pærer riktig nok i 2 pakker men fik fikk da 4 pærer for 69 kr. Det gir et tåredryppende prispåslag på formidable 560 prosent og det utover det Europris hadde lagt på som de synes var rimelig. Tydelig jeg har valgt feil karriere da det var selger med disse fenomenale marginene man skulle vært. Men som vanlig sånne priser kommer av at vi forbrukere ikke gjør nødvendig reasearch på forhand og takker nei når prisen presenteres for oss. Jeg kan faktisk ha Land Rover Discovery fordi jeg gjør nøye pris sammenligninger og da blir nesten alltid delen kjøpt fra Ebay i England foruten smøreølje som jeg bestiller på Skruvat hver gang de har 20% og fri frakt da hamster jeg en ordentlig dose med olje. Jeg har godt og vel halvert prisen og noen ganger mer ved å kjøpe på rett sted så når folk klager på at det er dyrt å ha bil så er vel ikke det rart når man setter bort den minste ting til verksted som tjener både på jobben samt en pen slump på delene også, bare legg merke til hvor anstrengt verksted blir i ansiktet hvis du sier du har delen selv.

Mvh Kviasen

Antall visninger