Revisjonshistorikk [tilbake]

Problemer med gasspådrag

Hei, har en yaris verson 2004, gått 225. Har problemer med gasspådrag, den går helt fint på tomgang og full gass.. I mellom skjer det lite eller hakking.. jeg har renset pcv.. har renset vvti ventil, renset og prøvd ny MAF sensor, har renset spjeldhuset 1 gang, byttet alle coilene, byttet plugger, ny olje, filter luft filter.... ingen feilkoder, byttet termostat... eneste jeg kan tenke med nå er at spjledhuset muliges er defekt eller muligens bensin pumpen? finner ikke noe på web med tilsvarende problem. Den kan kjøres med - går helt fint på tomgang, starter lett - kan gasse fint i Neutral (dette er en 1.3 vvti automatic) - men straks du gir gass over ett vist punkt - full nøling.. skjer ikke noe - lugging - da er det bare å sette gass pedalen i bunn - så skyter den fart! Kan det være defekt bensinpumpe?

Problemer med gasspådrag

Hei, har en yaris verson 2004, gått 225. Har problemer med gasspådrag, den går helt fint på tomgang og full gass.. I mellom skjer det lite eller hakking.. jeg har renset pcv.. har renset vvti ventil, renset og prøvd ny MAF sensor, har renset spjeldhuset 1 gang, byttet alle coilene, byttet plugger, ny olje, filter luft filter.... ingen feilkoder, byttet termostat... eneste jeg kan tenke med meg nå er at spjledhuset spjeldhuset muliges er defekt eller muligens bensin pumpen? finner ikke noe på web med tilsvarende problem. Den kan kjøres med - går helt fint på tomgang, starter lett - kan gasse fint i Neutral (dette er en 1.3 vvti automatic) - men straks du gir gass over ett vist punkt - full nøling.. skjer ikke noe - lugging - da er det bare å sette gass pedalen i bunn - så skyter den fart! Kan det være defekt bensinpumpe? bensinpumpe?

Problemer med gasspådrag

Hei, har en yaris verson 2004, gått 225. Har problemer med gasspådrag, den går helt fint på tomgang og full gass.. I mellom skjer det lite eller hakking.. jeg har renset pcv.. har renset vvti ventil, renset og prøvd ny MAF sensor, har renset spjeldhuset 1 gang, byttet alle coilene, byttet plugger, ny olje, filter olje filter, luft filter.... ingen feilkoder, byttet termostat... eneste jeg kan tenke meg nå er at spjeldhuset muliges er defekt eller muligens bensin pumpen? finner ikke noe på web med tilsvarende problem. Den kan kjøres med - går helt fint på tomgang, starter lett - kan gasse fint i Neutral (dette er en 1.3 vvti automatic) - men straks du gir gass over ett vist punkt - full nøling.. skjer ikke noe - lugging - da er det bare å sette gass pedalen i bunn - så skyter den fart! Kan det være defekt bensinpumpe?