Revisjonshistorikk [tilbake]

trykk for å gjemme/vise revisjon 1
opprinnelige versjon

Kjøpe brukt Cayenne Turbo 2008 - dumt valg?

Hei Benny ben, akkurat nå skulle jeg gjerne hatt deg som fast inventar i livet mitt! Jeg skal kjøpe bil, og hadde overhode ikke siktet meg inn på en Porsche Cayenne. Men så dukket det opp en jeg falt pladask for, rent kosmetisk (hvem hadde trodd!), og akkurat som Alice forsvant jeg ned i hullet. Jeg har sett alle videoer det er, samt lest forum opp og ned i mente. I tillegg har jeg forhørt meg med bekjente som har både peiling på bil, og Porsche. Jeg er litt bekymret for at jeg ikke klarer å tenke rasjonelt, for jeg er blendet av hestekrefter, kjørekomfort og andre ytelser. Enn drømmebil for ei ung kjerring fra bygda, med andre ord.

Men. Bilen har gått langt, 215K. Jeg vet ikke hva som er byttet og reparert, men noe har den nok fått oppgradert med så høy kilometerstand. Hva kan jeg forvente av driftssikkerhet og kostnader av en 08-modell, med en relativt høy kilometerstand? Relativt fordi Porsche Cayenne er kjent for å være driftssikre etter min forståelse. Den har bensinmotor.

Den andre bilen jeg har kommet over er av samme modell og årsmodell, men har gått 190K. Motoren er ny, og har kun gått 55 000 km. Den koster litt mer, men er den et lurere valg?

Nå er jeg spent på å høre hva du har å si om saken!