Revisjonshistorikk [tilbake]

trykk for å gjemme/vise revisjon 1
opprinnelige versjon

Alarm somstadig begynner ule

Hei.

Min samboer har en golf 2001-modell som går som en kule. Det eneste vi sliter med er at bakdøren ikke ordentlig vil lukke seg, noe som gjør at det av og til dukker opp et signal om at døren er åpen i dashbordet - samt at kupélyset ikke skrur seg av som det skal om alle dørene var igjen. Må derfor skru dette av manuelt.

Det siste året har låsemekanismen på bakdøren hengt seg og er blitt treg. Den vil liksom ikke lukke seg om man vrir nøkkelen i hullet, men låser seg ved sentrallås.

Vi har prøvd å smøre denne, uten hell. Vi har også prøvd å dytte metallbiten i låsen som ser ut som en kro, (sitter i døra), frem og tilbake for å se om den kan ha rustet litt fast. Heller ikke det har hjulpet særlig. Mitt spørsmål er derfor: Er det lett å fikse selve låsen på bakdøren? Eller ja, denne delen som skal gripe rundt låsefestet?

Hvilke andre tips har du? Problemet vårt er nemlig at når vi låser bilen så hender det at alarmen begynner å ule i tide og utide. Noe som jo er fryktelig irriterende, spesielt midt på natten.

Hva vil en slik reparasjon koste tror du og er det enkelt å fikse selv?

Trenger sårt hjelp, da dette er fryktelig plagsomt og vil jo ikke at bilen konstant skal ha en alarm som går.

Mvh Martin

Antall visninger