Revisjonshistorikk [tilbake]

trykk for å gjemme/vise revisjon 1
opprinnelige versjon

Lekkasje frontrute

Jeg har en case med min Lexus CT200H, 2012. Jeg har fått vanninntrenging i skjøtet mellom karosseri og frontruten. Dette har ført til vannskader på store deler av det elektriske anlegget i bilen. Rep.kostnad ble på 118.000kr. Altså rundt det bilen er verdt idag. Kjøpte bilen privat for under 2år siden. Forsikringselskaper dekker som kjent ikke denne type feil/hendelser. Jeg har sjekket med samtlige forsikringselskap den har ligget under, men den har aldri fått byttet rute gjennom disse. Så mest sannsynlig så er frontruten fra bilen var ny.

Det skal også sies at bilen var til en grundig NAF-test før jeg kjøpte bilen. De avdekket ikke feilen der, kun noen ubetydelige steinsprut. De vil altså si at de sjekker frontruten, men ikke skjøten..

Har også hørt noe om at det var et problem med kvaliteten på frontrutelim i perioden 2011-2013. Her har blant annet Volvo, for kort tid siden fikset disse bilene uten kostnad for eier. Bilen har kun godt 60.000km, og har ellers vært strålende fornøyd med den.

Har også hatt en lengre dialog med Lexus Oslo, som ikke har ført frem. De vil ikke besvare mine konkrete spørmål, men avviser kun dette med at de ikke har noe ansvar siden jeg ikke har kjøpt bilen av de. Ikke enkelt å ta slike ting med forrige private eier, da eier sier at han ikke kjenner til dette.

Kan jo lage advokatmat av dette, men dette trekker som kjent ut, og bilen forblir ureparert og faller i verdi.

Kjenner du til noen at dette har vært et problem for Lexus fra denne perioden, eventuelt andre biler?

Antall visninger