Revisjonshistorikk [tilbake]

Advarsel motorhavari focus 1,0 ecoboost

Hei Ønsker bare å komme med en advarsel mot ecoboost motoren som sitter i nyere ford focus fra 2011 og fremover. Pga plutselig bortfall av kjøling er det uvanlig mange focuser som har endt opp med motorhavari. Dette skjer helt uten foranliggende årsak og gjerne på motorvei og uten at man rekker å stoppe ved fks neste innkjøringslomme . Skadene som oppstår i motoren er så alvorlige at motoren må byttes. Det skal fra Ford sin side ha kommet tilbakekalling for bytte av en kjøleslange som de mener er problemet eller om denne slangen ryker i forbindelse med at motor går varm er litt uvist. Det ligger ril salgs 4 stk med havarert motor av denne typen på Finn for øyeblikket men selgerene prøver seg med å være uklare med at fks ukjent årsak, rådebank, demontert plugger men ukjent årsak sier Auksjon Norsk bilkontroll om den de prøver å selge. Jeg prøvde å maile de om dette da det lett kan oppfattes av de som byr at den trenger bare nye coiler og tennplugger så er det bare å tute og kjøre og byr så langt over verdien i en bil der motor må byttes. Auksjonsiden Norsk bilkontroll skulle ha skrevet defekt motor Og så kan de som byr tenke ut resten selv. Ønsker du en focus med denne motoren er det svært mange ting du må forsikre deg om at er i orden , er den i,portert kan den ha unngått tilbakekalling, mange gidder ikke å dra på tilbakekalling da de tenker men motoren funker jo fint nå og skal selge om 2 månder så det gjør sikkert neste eier men nei tydeligvis ikke. Er ikke alt i orden velg heller 1,6 diesel motoren som er så utprøvd at den trolig går helt frem til neste istid.

Mvh Kviasen

Advarsel motorhavari focus 1,0 ecoboost

Hei Ønsker bare å komme med en advarsel mot ecoboost motoren som sitter i nyere ford focus fra 2011 og fremover. Pga plutselig bortfall av kjøling er det uvanlig mange focuser som har endt opp med motorhavari. Dette skjer helt uten foranliggende årsak og gjerne på motorvei og uten at man rekker å stoppe ved fks neste innkjøringslomme . Skadene som oppstår i motoren er så alvorlige at motoren må byttes. Det skal fra Ford sin side ha kommet tilbakekalling for bytte av en kjøleslange som de mener er problemet eller om denne slangen ryker i forbindelse med at motor går varm er litt uvist. Det ligger ril salgs 4 stk med havarert motor av denne typen på Finn for øyeblikket men selgerene prøver seg med å være uklare med at fks ukjent årsak, rådebank, demontert plugger men ukjent årsak sier Auksjon Norsk bilkontroll om den de prøver å selge. Jeg prøvde å maile de om dette da det lett kan oppfattes av de som byr at den trenger bare nye coiler og tennplugger så er det bare å tute og kjøre og byr så langt over verdien i en bil der motor må byttes. Auksjonsiden Norsk bilkontroll skulle ha skrevet defekt motor Og så kan de som byr tenke ut resten selv. Ønsker du en focus med denne motoren er det svært mange ting du må forsikre deg om at er i orden , er den i,portert kan den ha unngått tilbakekalling, mange gidder ikke å dra på tilbakekalling da de tenker men motoren funker jo fint nå og skal selge om 2 månder så det gjør sikkert neste eier men nei tydeligvis ikke. ikke da man ser alle med defekt motor eller de som står at har byttet motor er alle 1,0 ecoboost modeller. Er ikke alt i orden velg heller 1,6 diesel motoren som er så utprøvd at den trolig går helt frem til neste istid.

Mvh Kviasen

Advarsel motorhavari focus 1,0 ecoboost

Hei Ønsker bare å komme med en advarsel mot ecoboost motoren som sitter i nyere ford focus fra 2011 og fremover. Pga plutselig bortfall av kjøling er det uvanlig mange focuser som har endt opp med motorhavari. Dette skjer helt uten foranliggende årsak og gjerne på motorvei og uten at man rekker å stoppe ved fks neste innkjøringslomme . Skadene som oppstår i motoren er så alvorlige at motoren må byttes. Det skal fra Ford sin side ha kommet tilbakekalling for bytte av en kjøleslange som de mener er problemet eller om denne slangen ryker i forbindelse med at motor går varm er litt uvist. Det ligger ril til salgs 4 stk med havarert motor av denne typen på Finn for øyeblikket men selgerene prøver seg med å være uklare med at fks ukjent årsak, rådebank, demontert plugger men ukjent årsak sier Auksjon Norsk bilkontroll om den de prøver å selge. Jeg prøvde å maile de om dette da det lett kan oppfattes av de som byr at den trenger bare nye coiler og tennplugger så er det bare å tute og kjøre og byr så langt over verdien i en bil der motor må byttes. Auksjonsiden Norsk bilkontroll skulle ha skrevet defekt motor Og så kan de som byr tenke ut resten selv. Ønsker du en focus med denne motoren er det svært mange ting du må forsikre deg om at er i orden , er den i,portert kan den ha unngått tilbakekalling, mange gidder ikke å dra på tilbakekalling da de tenker men motoren funker jo fint nå og skal selge om 2 månder så det gjør sikkert neste eier men nei tydeligvis ikke da man ser alle med defekt motor eller de som står at har byttet motor er alle 1,0 ecoboost modeller. Er ikke alt i orden velg heller 1,6 diesel motoren som er så utprøvd at den trolig går helt frem til neste istid.

Mvh Kviasen

Advarsel motorhavari focus 1,0 ecoboost

Hei Ønsker bare å komme med en advarsel mot ecoboost motoren som sitter i nyere ford focus fra 2011 og fremover. Pga plutselig bortfall av kjøling er det uvanlig mange focuser som har endt opp med motorhavari. Dette skjer helt uten foranliggende årsak og gjerne på motorvei og uten at man rekker å stoppe ved fks neste innkjøringslomme . Skadene som oppstår i motoren er så alvorlige at motoren må byttes. Det skal fra Ford sin side ha kommet tilbakekalling for bytte av en kjøleslange som de mener er problemet eller om denne slangen ryker i forbindelse med at motor går varm er litt uvist. Det ligger til salgs 4 stk med havarert motor av denne typen på Finn for øyeblikket men selgerene prøver seg med å være uklare med at fks ukjent årsak, rådebank, demontert plugger men ukjent årsak sier Auksjon Norsk bilkontroll om den de prøver å selge. Jeg prøvde å maile de om dette da det lett kan oppfattes av de som byr at den trenger bare nye coiler og tennplugger så er det bare å tute og kjøre og byr så langt over verdien i en bil der motor må byttes. Auksjonsiden Norsk bilkontroll skulle ha skrevet defekt motor Og så kan de som byr tenke ut resten selv. Ønsker du en focus med denne motoren er det svært mange ting du må forsikre deg om at er i orden , er den i,portert importert kan den ha unngått tilbakekalling, mange gidder heller ikke å dra på tilbakekalling da de tenker men motoren funker jo fint nå og skal selge om 2 månder så det gjør sikkert neste eier men nei tydeligvis ikke da man ser alle med defekt motor eller de som står at har byttet motor er alle 1,0 ecoboost modeller. Er ikke alt i orden velg heller 1,6 diesel motoren som er så utprøvd at den trolig går helt frem til neste istid.

Mvh Kviasen

Advarsel motorhavari focus 1,0 ecoboost

Hei Ønsker bare å komme med en advarsel mot ecoboost motoren som sitter i nyere ford focus fra 2011 og fremover. Pga plutselig bortfall av kjøling er det uvanlig mange focuser som har endt opp med motorhavari. Dette skjer helt uten foranliggende årsak og gjerne på motorvei og uten at man rekker å stoppe ved fks neste innkjøringslomme . Skadene som oppstår i motoren er så alvorlige at motoren må byttes. byttes. Dernest kan det oppstå svært farlige situasjoner i høye hastigheter på motorvei uten motorkraft og veiskulder som man kjapt kan svinge av på. Det skal fra Ford sin side ha kommet tilbakekalling for bytte av en kjøleslange som de mener er problemet eller om denne slangen ryker i forbindelse med at motor går varm er litt uvist. Det ligger til salgs 4 stk med havarert motor av denne typen på Finn for øyeblikket men selgerene prøver seg med å være uklare med at fks ukjent årsak, rådebank, demontert plugger men ukjent årsak sier Auksjon Norsk bilkontroll om den de prøver å selge. Jeg prøvde å maile de om dette da det lett kan oppfattes av de som byr at den trenger bare nye coiler og tennplugger så er det bare å tute og kjøre og byr så langt over verdien i en bil der motor må byttes. Auksjonsiden Norsk bilkontroll skulle ha skrevet defekt motor Og så kan de som byr tenke ut resten selv. Ønsker du en focus med denne motoren er det svært mange ting du må forsikre deg om at er i orden , er den importert kan den ha unngått tilbakekalling, mange gidder heller ikke å dra på tilbakekalling da de tenker men motoren funker jo fint nå og skal selge om 2 månder så det gjør sikkert neste eier men nei tydeligvis ikke da man ser alle med defekt motor eller de som står at har byttet motor er alle 1,0 ecoboost modeller. Er ikke alt i orden velg heller 1,6 diesel motoren som er så utprøvd at den trolig går helt frem til neste istid.

Mvh Kviasen

Advarsel motorhavari focus 1,0 ecoboost

Hei Ønsker bare å komme med en advarsel mot ecoboost motoren som sitter i nyere ford focus fra 2011 og fremover. Pga plutselig bortfall av kjøling er det uvanlig mange focuser som har endt opp med motorhavari. Dette skjer helt uten foranliggende årsak og gjerne på motorvei og uten at man rekker å stoppe ved fks neste innkjøringslomme . Skadene som oppstår i motoren er så alvorlige at motoren må byttes. Dernest kan det oppstå svært farlige situasjoner i høye hastigheter på motorvei uten motorkraft og veiskulder som man kjapt kan svinge av på. Det skal fra Ford sin side ha kommet tilbakekalling for bytte av en kjøleslange som de mener er problemet eller om denne slangen ryker i forbindelse med at motor går varm er litt uvist. Det ligger til salgs 4 stk med havarert motor av denne typen på Finn for øyeblikket men selgerene prøver seg med å være uklare med at fks ukjent årsak, rådebank, demontert plugger men ukjent årsak sier Auksjon Norsk bilkontroll om den de prøver å selge. Jeg prøvde å maile de om dette da det lett kan oppfattes av de som byr at den trenger bare nye coiler og tennplugger så er det bare å tute og kjøre og byr så langt over verdien i en bil der motor må byttes. Auksjonsiden Norsk bilkontroll skulle ha skrevet defekt motor Og så kan de som byr tenke ut resten selv. Ønsker du en focus med denne motoren er det svært mange ting du må forsikre deg om at er i orden , er den importert kan den ha unngått tilbakekalling, mange gidder heller ikke å dra på tilbakekalling da de tenker men motoren funker jo fint nå og skal selge om 2 månder så det gjør sikkert neste eier men nei tydeligvis ikke da man ser alle med defekt motor eller de som står at har byttet motor er alle 1,0 ecoboost modeller. Er ikke alt i orden velg heller 1,6 diesel motoren som er så utprøvd at den trolig går helt frem til neste istid.istid. Kanskje Ford service avdeling burde gitt en forklaring at uanset om de tilbakekalles så er det likevel flere biler som får motorhavari. I utlandet og spesiellt England var Ford og denne motoren Førsteside oppslag i både media og bilblad verden med massive motor bytter, rettsaker osv. Når jeg søker tilbake i Broom spør Benny ser jeg ikke en eneste kommentar om dette.

Mvh Kviasen

Antall visninger