Revisjonshistorikk [tilbake]

trykk for å gjemme/vise revisjon 1
opprinnelige versjon

Daff bil og kjøleveske som forsvinner

Hei. Jeg har en Audi A4 b5 110hp AFN som jeg har mekka meg ganske lei av. Kan legge til at dette er en tidligere ungdomsbil som er preget av det(skrudd sund).

Første problemet er at bilen ikke lenger booster opp slik den skal. turbo er sjekket og fungerer optimalt samme med egr ventil. Bytta slange mellom intercooler/charge air cooler i tillegg til vaccuum slanger og solenoid. Så nå står jeg helt uten å vite hva det er som skyldes at bilen ikke får den boosten den skal ha.

Andre problemet er at kjøleveska lekker ut og spesielt viss jeg har kjørt langt og parkerer bilen og lar den stå på tomgang litt så virker det som den hiver fra seg mye av det som er i ekspansjonstanken dette er etter en kjøretur på ca.6 mil/60km så da må jeg etterfylle nesten 1 liter. Har vurdert toppakningen, men finner ingen åpenbare symptomer på dette. Har sjekket eksos og den er transparent har også vært av med topplokket for å se om det har vært vann i oljen som jeg ikke kunne se gjennom å peile den. Bilen går heller ikke varm om jeg ikke bruker varmeapparatet termostat åpner på rundt 90°uansett om jeg bruker varme i bilen eller ikke. Så ingenting som for meg som tyder på toppakningen. Håper på gode råd da dette er eneste bilen jeg har og ikke har jeg råd prdd. Å kjøpe en ny en. Mvh Dani