Revisjonshistorikk [tilbake]

Rav4 hybrid som familiebil, eller noen andre alternativer?

Hei

Vi er en familie på 3(2 voksne pluss minstemann på 9 måneder). Jeg har nå en peugeot 308 2015, veldig god å kjøre, men skeptisk på franks siden jeg har hatt mye till med keyless på denne bilen. Hadde tidligere en mazda 6 i 10 nesten uten feil, så må jo si at jeg stoler litt mere på japansk enn europeiske merker når det gjelder driftsikkerhet.

Jeg ser etter en bil som skal ha plass til alle sammen pluss barnevogn og litt til. Jeg ønsker en bil jeg kan ha i mange år uten noe tull, jeg er flink til å ta vare på bilen så jeg forventer en bil som ikke får mye uforventede utgifter. Samtidig ønsker jeg meg litt utstyr, helst adaptiv cruisekontroll, automatgir og bensis som et minimum. ønsker også "litt hester", kommer ann på størrelsen på bilen men 170 hester eller mer hadde vært foretrukket. Jeg ser vel etter en bil til 300 000 - 400 000 klassen.

Har skikket litt på RAV4 hybrid, synes denne virker som en god kandidat, dog litt i det dyreste laget. Har også sett på octavia, men synes denne ser litt kjedelig ut, i tillegg så er jeg skeptisk til dsg kassenes driftsikkerhet, har lest litt om at disse kan ha feil av og til. Er det noen andre merker som kan passe innunder mine krav, og samtidig ta høyde for langsiktiig forutsigbarhet?