Revisjonshistorikk [tilbake]

trykk for å gjemme/vise revisjon 1
opprinnelige versjon

Hvorfor får jeg ikke solgt bilen..?

Hei, Benny!

Over et lengre tidsrom har jeg forsøkt å få solgt min 2011 Skoda Octavia. Både privat og nå via forhandler. Nåværende pris 69 000kr. (Prisen er blitt justert ned ved flere anledninger.)

Det er mange visninger på annonsen, men det stopper der... (https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=135426393)

Bilen har fulgt alle servicer og er godt tatt vare på. Blant annet brukt setetrekk på alle seter så lenge jeg har eid den og jeg har bedt verksted om å utføre motorvask når den har vært inne på service.

Bilen har så vidt bikket 200000 km. Det er i forbindelse med sist service blitt byttet vannpumpe, reim og satt inn nytt batteri. Den ble også EU godkjent, uten mangler. Jeg fikk også utbedret en liten lakkrust flekk og polert hele bilen hos et verksted. Det er også ganske nye bremser foran og bak, i tillegg til at andre slitedeler har blitt byttet ved behov.

I mine (noget inhabile) øyne, er bilen pen og godt vedlikeholdt. Den er romslig, billig i drift og prisen er satt etter finn.no og kvdnorge sin kalkulator.

Så hva er det som gjør at det er så mange som bare ser på den? Men som ikke hverken ber om prøvekjøring eller kommer med et bud? Hva er det jeg ikke får med meg eller tenker på? Er markedet virkelig blitt så labert at det tar lang tid å få solgt (diesel) biler?

Og til sist, hva vil du anbefale meg å gjøre?

Med Vennlig Hilsen Stein Thomas Hustad

Antall visninger