Revisjonshistorikk [tilbake]

trykk for å gjemme/vise revisjon 1
opprinnelige versjon

Yaris som fusker litt, årsak?

Hei

Jeg har en Toyota Yaris 1,33 Style 2012, manuell med 6-trinns kasse. Den har gått 55 000 km og fulgt alle servicer hos Toyota merkeverksted. Siste service var en mellomservice i mars 2018.

Bilen nøkker så veldig i det gassen slippes ved lav fart i lave gir. Det er et mareritt å stå i kø da det blir lugging og nøkking ettersom køen går sakte fremover. Den lugger også litt noen ganger ved svakt pådrag. Jeg kan nevne at jeg tok airconditionrens med Toyota refreshing kit. Det går ut på å sprøyte skum inn i drensrøret til a/c som kommer ut i torpedoveggen. Da jeg gjorde det rant væsken ut på fremakselen så jeg spylte litt der nede for å fjerne den brannfarlige væsken som kom ut igjen av drensrøret. Jeg kan ikke huske om problemet oppsto etter det. Jeg synes kanskje problemet er størst når det er fuktig i været og motoren er kald.

Kan det ha blitt tilbakesprut fra spylingen så det har kommet vann steder det ikke skal være vann, eller er det rett og slett jeg som ikke klarer å kjøre manuelt gira bil etter noen år med multidrivekasser?

Ellers kan jeg nevne at jeg har hatt 5 Toyotaer uten et eneste problem til tross for vanlig hard familiebruk.

Christian

Antall visninger