Revisjonshistorikk [tilbake]

trykk for å gjemme/vise revisjon 1
opprinnelige versjon

AUDI Allroad, utdatert AUDI Connect

Hei Benny Jeg har en AUDI Allroad 2015 med AUDI Connect. Alt året etter var AUDI Connect modulen utdatert, da denne kun støtter opp til 3G. Hensikten med AUDI Connect modulen som sammen med navigasjon til over 60.000 kr, er at man i bilen skal ha intern Wi-Fi sone, samt kontinuerlig oppdatering av trafikkbilde. I 2019 forsvinner 3G til fordel for flere frekvenser til 4G, et smart valg av både Telenor og Telia. AUDI derimot, klarer ikke å følge etter. Har spurt AUDI hvordan de har tenkt å løse dette fra 2019, de svarer med at bilen støtter 2G og at det er bra nok. Wi-Fi sonen i bilen er verdiløs om denne skal brukes videre med 2G, samt trafikk oppdateringen vil bli vesentlig tregere. Det jeg lurer på er om man forvente av et seriøst bilmerke som AUDI, at de følger med på teknologien, eller er det slik at man skal akseptere at bilen er utdatert for teknisk kommunikasjon innen bilen er 3 år? LP

AUDI Allroad, utdatert AUDI Connect

Hei Benny Jeg har en AUDI Allroad 2015 med AUDI Connect. Alt året etter var AUDI Connect modulen utdatert, da denne kun støtter opp til 3G. Hensikten med AUDI Connect modulen som sammen med navigasjon til over 60.000 kr, er at man i bilen skal ha intern Wi-Fi sone, samt kontinuerlig oppdatering av trafikkbilde. I 2019 forsvinner 3G til fordel for flere frekvenser til 4G, et smart valg av både Telenor og Telia. AUDI derimot, klarer ikke å følge etter. Har spurt AUDI hvordan de har tenkt å løse dette fra 2019, de svarer med at bilen støtter 2G og at det er bra nok. Wi-Fi sonen i bilen er verdiløs om denne skal brukes videre med 2G, samt trafikk oppdateringen vil bli vesentlig tregere. tregere.

Det jeg lurer på er om man forvente av et seriøst bilmerke som AUDI, at de følger med på teknologien, eller er det slik at man skal akseptere at bilen er utdatert for teknisk kommunikasjon innen bilen er 3 år? LPår?

Antall visninger