Revisjonshistorikk [tilbake]

trykk for å gjemme/vise revisjon 1
opprinnelige versjon

BMW X5/5-serie krise

Hei.

Som 18 år ble jeg bitt av BMW-basillen. Er nå 24, og har hatt 4 stk 320, fra 1999 til 2012. På slutten av studietiden nå solgte jeg min BMW grunnet økonomisk besparelse, og kjøpte en billig Passat 3BG STV 2005.

Nå står familieutvidelse for tur, samt , og har overtalt samboeren til å være med å se på 520 og X5, fra 2010-2012. Grunnen til disse typene er at disse har vel mest bagasjeplass mtp. BMW.

Hos forhandleren ble jeg svært skuffet, og fikk en klump i halsen når jeg så BMW-framtiden var i en syltynn tråd. Bagasjerommet er ganske lite, og mye mindre enn min nåværende Passat. Toppen på listen til samboeren er bagasjeplass. Jeg prøvde intensivt å argumentere at skal man ha mer plass, må man ha varebil. For å demonstrere dette, gjorde jeg en stor tabbe. Jeg skulle sammenligne og understreke at biler har ikke mer plass, og åpnet bagasjerommet til en Audi A6 2011, og maken for et uendelig langt bagasjerom.

Mitt problem er: er bagasjerommet på BMW virkelig så små, at man må lirke barnevognen inn, og må sitte med baggene i fanget? Samboeren vil nå ha Audi A6 :-(