Revisjonshistorikk [tilbake]

trykk for å gjemme/vise revisjon 1
opprinnelige versjon

Audi A3 2009 (2010 )-Diesel

Drammen Auto 7 AS Buskerudveien 117 3027 Drammen


Kjøpte Audi A3 2010, 1,6 TDI 105 hk, 2010, 107 000 km, kr 95 660,-

Bilen kan jeg brukes som vanlig, men at det lage veldig høyt lyd på morgenen og kalde dager. Etter 10 til 15min forsvinner lyden.


Prøver kjørte bilen og hørte lyd fra høre siden av motor og de sa det var fra reim. Selger sa lyden kommer til å forsvinne etter som jeg begynner å kjøre.

  • Selger sa; bilen har stått hos de for en stund siden, derfor det lage lyd, men at jeg skal ikke tenker på det og det kommer til å forsvinne etter som jeg har kjørt, (dette sa dere før vi signerte kjøpskontrakt).

  • To personer som var der da det kommer lyd fra bilen, vet ikke om begge var selger, men begge hørte lyd og sa det var fra reim, og at det kommer til å forsvinne etter som jeg har kjørt.

Men cirka 1månen senere var vi tilbake til de for å snakke om at lyden forsvunne ikke som selge nevnte da vi kjøpte bil.

Jeg nevnte om at jeg var på Mekonomen og de sa det kan være registerreim, strammehjul eller løpehjul. (Uansett hvilken feil jeg snakke om, må de finner ut selv hva som er egentlig feil med bilen før de bestiller eller skifte deler på bil)

men de feilsøket ikke bilen, og bytte dele uten å filsøkte den.

Da byttet de STRAMMEHJULET, og det var det de sa. Etter det var lyden fortsatt der.

Var der på andre ganger og fortalt litt om situasjonen, og sa han selger at de høre ikke på feiler som kundene sier men at dere Research selv før de bestiller delene, og reparere biler. Det betyr at de har feilsøkt denne bilen før de bytte STRAMMEHJULET ?

Etter langt diskusjon avtalte de om å fikse feilen eller lyden og bilen fikk bytte Profilreim, De sa at nå lyden borte, dette sa han selger og han som bytte delene i bilen.

Lyden forsvunnet ikke etter det ble bytte Strammehjulet, og reim.

Nå på tredje ganger ringte jeg de og fortalte om at det er fortsatt lyd fra bilen. Da ble de sinte å nekte å ta i mot bilen. og sa at de har reparert bilen slik som jeg ba de om, Har ikke de sagt til meg at de høre ikke på feiler som kundene sier og at dere Research selv før de fikse?

Da jeg ringte tredje ganger ropte de han som solgte bil at (alle diesel biler er slik når man starte på morgen og på kalde dager så lage det lyd ! )

De sa det var ingenting som er feil med bilen, og nekte å ta imot bilen for å fikse denne lyden, som jeg nevnte tidligere” jeg kjøpte denne bilen fordi de sa denne lyden kommer til å forsvinne”.

Dere ba meg levere bilen til Audi verksted selv og betaler selv for undersøkelsen gebyr og at hvis Audi verksted finner hvor lyden kommer fra skal de fikse det. Det var det dere sa til meg via telefon.

Etter at jeg har leverte bilen hos Audi verksted , fant de endelig ut hvor lyden kommer fra og vet de endelig hva som må byttes. Likevel vil de at jeg skal betaler for delene selv som koster 3500kr.

De har sagt til meg at de skal fikse lyden etter undersøkelsen hos Audi verksted dersom de finner ut hvor lyden komme fra.

De tilby meg 3500kr for delene og resten ta de med deres verksted.

Jeg prøver å fortelle deg/dere så godt som jeg kan, jeg kjenner veldig lite på dette området og vil veldig gjerne har råd fra dere om hva som er rett og galt her.