Revisjonshistorikk [tilbake]

trykk for å gjemme/vise revisjon 1
opprinnelige versjon

Rettigheter ?

Hei! Jeg har en 2012, Opel Antara 2,2tdi, som er gått 42000 km. Det ble byttet automatkasse etter 35000, da det ble slått hull i girhuset fra innsiden. Ny kasse ble satt inn på Opel merkeverksted! Reagerte på at varsellyset (motorlyset) i dashbordet ikke ble slukket før motoren var i gang. ( før ble det slukket sammen med de andre varsellysene, etter noen sek!. Det ble imidlertid ikke funnet feilkode på det.

En tid etterpå så kjørte jeg gjennom masse vann, og da stoppet motoren plutselig.( motorlys kom da på ) Startet imidlertid opp igjen etter ca ett minutt, uten varsel på dashbord. ( gjorde ikke noe mer med dette)

Så gikk det noen måneder før jeg igjen møtte skikkelig våte veier ( store vannansamlinger), og da fikk jeg problemer med å starte bilen, og varsellys for motor kom på. Fikk da bilen bringet til verksted med bergingsbil.

Etter ca 1 måned på verksted, så får jeg bilen tilbake, uten at de har utbedret feilen, da de ikke har greid å provosere fram feilen ( det ble funnet 6 feilkoder ifb. dette ) De har bare spylt med vanlig hageslange, og det viser seg å ikke være nok. Bør vel også nevne at bunnplaten under motor ble skiftet ( Opel garanti) til en plate som er mer åpen.

Har ikke fått noe regning enda, men har jo ikke lyst til å ha en bil som kan stoppe ka tid som helst i fuktig vær. Jeg mener nå selv at det må være en eller annen strømforbindelse som ikke er isolert skikkelig. Hva mener du er feil ?

Hvilke rettigheter har jeg ?

mvh. Bjørn

Antall visninger