Revisjonshistorikk [tilbake]

trykk for å gjemme/vise revisjon 1
opprinnelige versjon

Dårlig ombygging elektronikk fra Bergheim

Hei! Kjøpte i februar en Dodge Ram 1500 3,0 Eco Diesel 2015 mod med Bergheim Autosalg som de hadde brukt som Demobil. Ved service hos Nerland Auto denne uke skulle jeg få installert ryggelys på bilen da de originale ( som er installert fra Bergheim ved ombygging) var noe dårlig. Her viste det seg at ved ombygging til norske regler er det klipte uisolerte ledninger samt de som er om koblet ikke er beskyttet på noe vis og dette har begynt å kortslutte etter varmgang samt det har begynt å eire. Verkstedet som jeg var på driver også import av samme biler og bygger desse om selv. De vil ikke reparere dette, og opplyser at dette var kanskje en slik ombygging en kunne komme unna med på tidlig 90 tallet. I dag med alle elektroniske styreenheter holder dette ikke mål.

Bergheim svarer pr mail at jeg må ta kontakt med ett lokalt verksted for å få utbedret dette, og de må ta kontakt før de starter utbedringene.

Har hatt noen merkelige opplevelser med bilen når henger er koblet til. Cruse controll virker ikke sporadisk. Bilen gearer ikke lenger opp enn til 6 gear av 8, heller ikke ved å prøve og overstyre det manuelt selv i 100 km/t på E6.

Lurer på hvordan jeg skal forholde meg til dette samt kan det her være lurest å gå for å heve kjøpet.

Antall visninger