Revisjonshistorikk [tilbake]

X-Trail 2005

Hei Benny.

Kjøpte meg en Nissan X-Trail 2005 for noen dager siden. Oppdaget plutselig at det var masse vann under teppene på fører og passasjer sider foran. Ikke bak. Fikk åpnet opp og tørket godt opp. På fører siden var det en metall plate under teppe som var masse rust på. Har manket av rust og pusset. Behandlet godt etter beste evne og råd og fått alt på plass igjen. Så jeg tror alt er fint og flott nå.

Men. Jeg finner ikke kilden til hvor vannet har kommet inn. Trudde først det var takluken siden den stod litt åpen da jeg kjøpte den. Men har helt vann ned der og sett hvor det kommer. Og det renner fint i kanalene sine og renner ut under bilen. Ingenting kom inn. Under teppet er det en kanal til ventilasjon som kommer ut ved setet. Min teori er at det kan ha kommet inn den veien. Men jeg også helt vann inn ved frontruta rett før panseret i luftkanalerne der. Og da også kommer vannet ut rett bak fordekkene.

Har du hørt om et problem som dette før. Bedre , har du hørt at dette er et kjent problem på disse bilene ? Og har du en teori på løsning hvor det kan komme inn og hvordan jeg skal stoppe det fra å skje igjen ?

Antall visninger