Revisjonshistorikk [tilbake]

Bmw 320 TD compact 2002 mod

hei benny det er snakk om en Bmw 320TD compact 2002 mod med 150hk og 330nm bilen er bare kjørt 146 000 km. jeg har en stor problem med min bil. bilen går veldig dårlig får den ikke opp i fart den drar veldig dårlig rett og slett, tar langt tid for og få bilen opp i 100km/t. den har 150 hk og 330 nm orginalt. jeg har hatt bilen på bmw verksted flere ganger uten at de finner årsaken eller feilen. bilen har vert på diagnose flere ganger men viser ingen feilkoder. bilen har vært programert av tidligere eier opp til 200hk og øve 400 nm. men dette ble slettet av en feil på bmw verkstedet. jeg har også byttet masse deler for og finne feilen eller for mistanke at de kan være grunnen til at den drar dårlig øve heile registeret. ting jeg har bytta er :

1 Ny turbo.Ny 2 turbo relgulator 3 Ny veivhusfilter 4. alle filtere. nye dyserør. ny luftmengdemåler og den er programert nå. dy dieselfilter og ny olje. men bilen drar forsatt like dårlig. på verkstedet finner de ingen lekasjer i noen av vaciumslanger eller intercooler. men når jeg kobler til en tuning boks så går bilen en god del bedre men langt ifra som bilen var før. bmw verkstedet vil ikke gjøre noe mere med bilen siden de ikke finner noe gale eller feil og jeg har ikke kunnskap til og sku på den selv. så jeg lure på om du vet hva som kan være galt eller noen tips som kan være til nytte som jeg kan si til bmw verkstedet at de skal bytte/ undersøket. jeg kjøpte bilen i sommer og det fulgte ikke noen papirer på bilen så jeg vet ikke hva tidligere eier har gjort med den. og jeg kan ikke spørre han siden han ikke er samarbeids villig. jeg sitter heilt fast nå og det føles ikke trygt ute på veien med den nå. får ikke solgt den heller siden den er i dårlig stand. bilen gikk noe bedre etter turbo bytte men ikke mye.

dette problemet startet når jeg bytta dieselfilter på en lokal verksted Opel. da merket jeg at bilen gikk noe dårligere så jeg klaget og de satte en ny filter men det hjalp ikke. da oppdage jeg at luftmengdeåleren var gåen. etter dette oppdaget jeg at det var lekasje i fra turboen på grunn at tidligere eier hadde sveiset på turboen for og få bilen til og gå fortere. så jeg måtte bytte turbo for jeg trudde dette var grunnen til at bilen gikk dårlig men det var ikke de i dette tilfelle. det føles ut som at det der noe som holder bilen i gjen når jeg trykker speed pedalen. jeg kan trykke pedalen heilt inn og må vente til bilen kommer seg. noen ganger må jeg trykke pedalen inn og ut flere ganger før den får noe liv i seg. jeg vet at dette kan bety at turboen ikke lader. men den er jo ny nå. men samme problem. problemet blir noe løst under chipen koblet til men langt ifra at den er så sterk som før. for før når jeg trykka speed pedalen inn så ble jeg klistra fast i sedet. speed pedalen føles også noe myk under kjøring.

de sistte par dagene så har bilen også begynt og fuske og rykke undder kjøring tidlig på kald motor i noen minutter. når motoren blir varm så forsvinner problemet til nestte morgen. så jeg vet ikke om det har noen sammenheng med at bilen går dårlig. jeg er desperat etter hjelp for jeg får ikke mere noen hjelp i fra verkstedet. trenger tips hint hva som helst.!! på verkstedet sa de også at eksosen ikke var tett heller. kan feilen ligge i en sensor eller noe? for jeg hadde lingende problem for noen månder siden bilen dro pluselig veldig dårlig da hadde en ventil til turboregulatoren løsnet, kan dette ha skjedd igjen siden den er jo ny og skal jo fungere. for når jeg dunker litt på den så virker det som bilen går litt bedre men ikke mye. på verkstedet sa de at den var ok. og de nekter at feilen kan ligge der igjen siden den er bytta for 3 månder siden. eller kan feilen være etter diesel filter bytte at den ikke får nokk diesel? har skrevet til dere mange ganger uten noen svar. men denne gangen trenger jeg virkelig deres hjelp takker for hjelpen på .

Mvh

Eno

Antall visninger