Revisjonshistorikk [tilbake]

Jeg ser det har blitt spurt om utvidet garanti tidligere, men jeg er i en litt annen situasjon (som mange andre også sikkert er i).1. sept 2010 bestil

Hei Benny,

Jeg ser det har blitt spurt om utvidet garanti tidligere, men jeg er i en litt annen situasjon (som mange andre også sikkert er i).

  1. sept 2010 bestilte jeg en ny Scirocco hos Møller, og den ble etter 1 mnd forsinkelse levert 29 des 2010. En uke før dette kom den til Norge, og ble automatisk registert av Møller med en gang. Jeg gikk derfor glipp av den utvidede garantien på 5 år akkurat på målstreken, og synes personlig at Møller burde gitt meg dette da bilen allerede var forsinket, uten at jeg klagde nevneverdig over dette underveis.

Har kontaktet selger, som sier at han hadde bedt meg vente hvis han hadde visst om den nye utvidede garantien. Jeg har litt vanskelig for å tro at han ikke visste dette, men uansett registrerer tydeligvis Møller bilen med en gang den kommer til landet, så det hadde vel ikke hatt så mye å si uansett.

Har du noen råd om hvordan jeg bør gå frem videre i denne saken for evt å få utvidet garanti på bilen, eller må jeg rett og slett bite i det sure eplet og leve med 3 år? Må si at jeg ikke er særlig fristet til å kjøpe neste bil fra samme sted etter dette, selv om servicen ellers har vært upåklagelig.

Mvh Kent

Antall visninger