Revisjonshistorikk [tilbake]

Jeg har en passat 1,9 tdi disel stasjonsvong som jeg driver å pusser opp, den har startproblemer da det nermer seg 4 grader, og under sliter veldig da

Hei Jeg har en passat 1,9 TDI disel stasjonsvong som jeg driver å pusser opp, den har startproblemer da det nermer seg 4 grader, og under sliter veldig da det kommer - grader. hva kan dette komme av? batteriet er bra, har prøvd 2 startere, blir den 3 nå. skal ikke være noe feil med motoren fordi den er byttet og den sliter fortsatt med å starte, lurer på om det kan være noe i ledningsnettet? hva brude jeg skjekke evt bytte?

Jeg greide å brenne opp starteren, pleier dette skje vaneligvis? eller var bare børstene i den dårlige? Motorkoden på den er 1Z og jeg har funnet en delebil på nettet den er nesten samme bil bare att motorkoden er AFN (tror det er litt mere hester i den) vil starteren der passe i min?

Og skal setene være slarkete? jeg beveger på den greia du fester selen i, da beveger setet seg opp og ned og setet er veldig vanskelig å flytte frem og tilbake, får jeg godkjent dette? og hva er evt feil? glødeplugger er skiftet, og sitter det plugger og glødeplugger i den ? eller fungerer gødeplugger på samme måte som vanlige plugger?

Antall visninger