Revisjonshistorikk [tilbake]

Er på jakt etter ny bil. har tre barn, der dei to minste brukar barnesete( 2år og 3 år) har av den grunn sett på div mpv`ar . budsjettet vårt er litt

Hei Benny. Er på jakt etter ny bil. Har tre barn, der dei to minste brukar barnesete( 2år og 3 år) Har av den grunn sett på div MPV`ar . Budsjettet vårt er litt begrensa(max 100.000 kr) Då eg kjører langt pr år, ca 40.00km, bør ny bil ikkje ha so mange kilometer på tellearen. Ut i frå desse kriteria er Renualt (Grand) Scenic eit bra alternativ. Men so var det dette med rykte til Renualt då. Høyrer mange, deg inkl,seier at ein skal halda seg vekke frå Renualt. Samtidig ser eg på div. forum at folk har positive erfaringar med merket. Veit jo at det finst alternativ med betre rykte , men då er til gjengjeld prisen ein heilt annan. Har og vurdert Berlingo o.l, men føler det blir for spinkelt og ukomfortabelt.

Ser på finn.no at det finst Scenicar andre generasjon som er godt velholdte til under hundre tusen og med fin kjørelengde. Perfekt bil for oss, men kva syns du?

mvh Knut

Antall visninger