Revisjonshistorikk [tilbake]

Min samboer og jeg skal kjøpe bil. og vi lurer litt på hvor "tapet" er minst.det vi har sett på er audi a4, stasjonsvogn og diesel. 2007 modell. disse

Hei Benny.

Min samboer og jeg skal kjøpe bil. Og vi lurer litt på hvor "tapet" er minst. Det vi har sett på er Audi A4, stasjonsvogn og diesel. 2007 modell. Disse er ganske kostbare, så der kommer spørsmålet inn.

En bil taper seg jo absolutt mest fra den er helt ny og de første årene, Slik jeg ser det så vil det første prisfallet kanskje være i løpet av de første 3-4 årene. Spørsmålet er da om man bør kjøpe som er da omtrent 3-4 år gammel. Så ha bilen i ca 3 år til før man selger den videre. Eller om man heller skal velge en bil som er ca 6 år gammel . Altså kjøpe da jeg ser for meg å selge igjen. For så å ha bilen ut dens levetid.

Jeg tror vel kanskje at man perioden fra 3 til 7 års gammel bil som perioden med minst tap, samt minst problemer med bilen pga slitasje. Istede for å måtte slite med en litt eldre bil som vil trenge mer og mer kostbart vedlikehold. Hva er i ditt råd her?

legger med to lenker til to alternative biler så ser du hva vi tenker på.

http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=28896811

http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=29399472

Antall visninger