Revisjonshistorikk [tilbake]

Jeg er svært fornøyd eier av en 2001 mercedes ml 270 cdi. jeg var forberedt på at det kunne bli noe småplukk da jeg kjøpte den for to år siden men bil

Jeg er svært fornøyd eier av en 2001 Mercedes ML 270 CDI. Jeg var forberedt på at det kunne bli noe småplukk da jeg kjøpte den for to år siden men bilen har gått som en klokke og ikke påført andre utgifter enn til en service. Kilometerstanden er bare på 140 000 og forrige eiere som var et eldre ektepar hadde behandlet den som et familiemedlem!

Derfor er planen å beholde den i mange år framover, det er bare en ting jeg ikke helt liker med den og det er at motoren er litt for lat. Vi har en del langkjøring til hytta og med to voksne og to ganske store barn pluss bagasje synes jeg det nesten er litt skummelt å foreta forbikjøringer noen ganger.

Derfor funderer jeg veldig på om jeg skal få chippet den og dermed få mer krefter. Kan du fortelle meg litt om hva det er realistisk å oppnå her og hva det vil koste? Jeg har en jobb som gjør at jeg ikke kan gjøre dette uten i si fra til Biltilsynet, fallhøyden hvis jeg blir tatt er litt for stor og jeg liker uansett å ha orden på tingene mine. Har ikke mulighet til å bruke så veldig mye penger på dette, etter hva jeg har forstått blir det raskt kostbart i form av avgifter når man får mer hestekrefter i motoren. Hva sier eksperten?