Revisjonshistorikk [tilbake]

Min lexus is200 2000-modell har nå gått 177 000 km og det er dermed på tide for storservice ved 180 000 km. i tillegg har noe karosserirust begynt å

Hei Benny!

Min Lexus IS200 2000-modell har nå gått 177 000 km og det er dermed på tide for storservice ved 180 000 km. I tillegg har noe karosserirust begynt å vise seg, men ellers er bilen utrolig tight og fin til å være så gammel. Bilen er rukket å bli en sjeldenhet med sin koksgråe farge og levert i fra fabrikk som "Sport." Bilen er helt orginal og hellakkert av forrige eier og er dermed meget pen.

Likevel kommer denne bilen til å koste meg mange penger i månedene framover med tanke på servicen, rusten og en skikkelig polering. Som sagt er bilen fortsatt en drøm og kjøre og det går lenge i mellom mulighetene til å skaffe seg en tilsvarende modell med manuell girkasse. Hva mener du er det rette å gjøre i dette tilfellet? Jeg har til nå ikke klart å finne noen gode alternativer som kan vise seg på samme nivå som denne bilen i denne prisklassen. Har du noen forslag til hva slags bil som i tilfellet kunne være aktuell?

Hilsen ubesluttsom Lexuseier.

Antall visninger