0

Jeg har en 95 chrysler stratus, som jeg har hatt i 3 år nå, og til nå egentlig har bare vært en drøm å ha. for ett par dager siden begynte batterilamp

spurt 2011-03-11 11:12:43 +0200

Hei. Jeg har en 95 Chrysler Stratus, som jeg har hatt i 3 år nå, og til nå egentlig har bare vært en drøm å ha. for ett par dager siden begynte batterilampa å lyse, og vi tenkte at det kunne være dynamoen, men vi testet og den er bra, trodde at det var reima til dynamoen, fordi denne ble byttet for en snau mnd siden, og strammet etter, voila, lampa lyste ikke på ett par timer........men så, skulle jeg kjøre junior på skolen i dag da lyste lampa igjen, jeg får kjørt han, men de siste 2 - 300 meterne lyser abslampa, dvs den tapper jo seg for strøm, rekker mirakuløst nok, å få parkert bilen på gårdsplassen, før den er strømtom og stopper. vi gjør ett forsøk nå 3 timer etterpå og starte den, og bilen starter og går som en drøm, noen ide på hva det kan være?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-03-11 12:38:35 +0200

Heisann! Denne var ikke enkel, gitt. Det aller første jeg ville gjort er å sjekke / rengjøre alle kontater til både dynamo og batteri. Det er tydelig at strømmen blir "borte" et aller annet sted på veien her... Sjekk også alle jordingspunkter nøye.

Det kan være en periodisk feil på dynamoen (spenningsregulatoren) så mål / sjekk denne igjen også.

Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar