0

Har nettopp kjøpt en 96 grand voyager 5 seter kombi 3,3 automat. er det noe spesielt jeg må passe på da instruksjonsboka mangler. eneste jeg har lagt

spurt 2010-05-10 08:09:14 +0200

Har nettopp kjøpt en 96 Grand Voyager 5 seter kombi 3,3 automat. Er det noe spesielt jeg må passe på da instruksjonsboka mangler. Eneste jeg har lagt merke til er litt overflaterust ved hjulbuene bak og det er nå utbedredet. Kan det lønne seg å tektylbehandle bilen? Jeg liker å kjøre den men selvfølgelig hvis du kjører litt aktivt bruker den mye bensin. Det den passer best til er å kjøre i jevn fart på landeveien er min erfaring når det gjelder bensinforbruk.Til opplysning for andre har jeg vært i kontakt med baksetespesialisten , de tar 12500 kr. inklusive deler og arbeid for å bygge den om til 7 seter personbil. I tilegg kommer gebyr på biltilsynet ca. 500 kr.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-05-10 14:08:43 +0200

Hei Ulf. Voyager er super-praktiske biler, men kvaliteten kan være noe ujevn. Noen biler bare går og går, mens andre har veldig mye trøbbel.

Den vansligste feilen er defekt aut. kasse, topp pkn, eller def topplokk og kjølesystem generellt. Også en del irriterende el. feil forekommer.

Håper du blir fornøy med din bil, og at den kommer til å være snill i mot deg! Kos deg med den!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar