0

har ein voyager med 2 l bensin som bruker litt olje, må følge med hele tiden. trenger jeg å skifte olje da, når den alikevel får ofte ny olje?

spurt 2009-07-19 19:02:08 +0200

Hei! Har ein Voyager med 2 l bensin som bruker litt olje, må følge med hele tiden. Trenger jeg å skifte olje da, når den alikevel får ofte ny olje? Den bruker ca 1,5dl på 100mil. Jeg tenker også på å overhale motoren får å få vekk oljeforbruket og det er litt hopping og napping som jeg håper forsvinner ved ein overhaling. Vil du anbefale overhaling eller er det bare å skrote? Hva koster en slik overhaling ca.? Kan luftfilter være årsaking til rykking og napping i motoren?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2009-07-20 14:26:16 +0200

Hei Fredrik. Jeg vil vel si det slik: Bilen skal være i veldig god stand generellt - og du veldig glad i den for å gå løs på en motoroverhaling. Vet ikke eksakt pris, men om du setter bort hele jobben til et verksted må du regne med 50 000 kr - minst! Kommer selvfølgelig an på hva som må gjøres / skiftes også. Det høres kanskje rart ut, men JA - du trenger å skifte olje selv om du etterfyller mye - det er den "ferske" oljen som forsvinner først. Tviler på at luftfilteret er grunnen til at bilen napper / fusker.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2012-02-08 17:28:44 +0200

Noe som gjør at de bilene fjusker er at du kjenner ac koble ut og inn. Ac er på selv om ac er koblet ut med ac knappen så lenge varme apparatcinnstilingen sender luft til Front rute. Vri luftstyringsknotten to ptikker over gulv og frontrute symbolet da er ac helt av. Noe annet som kan vøre med å lage fjusk er olje i kamm aksel sensor stikket, for kamaksel sensoren har en Tendens til å sprikke, løsning da er bytt kamaksel sensor.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar