0

Eg er eier av en 2000mod voyager med 2 liters bensin og 7 seter. selfølgelig er denne motoren altfor liten og det blir irriterende å kjøre av og til.

spurt 2009-05-18 23:13:44 +0200

Hei!Eg er eier av en 2000mod voyager med 2 liters bensin og 7 seter. Selfølgelig er denne motoren altfor liten og det blir irriterende å kjøre av og til. Spesielt om sommeren og du vil ha AC, men det tar så mye krefter at du blir nødt til å ligge unna. Utenom dette er eg og kona veldig fornøyd med bilen. Den har ikkje hatt nokon alvorlige feil etter vi kjøpte den for snart 2 år siden. Nå nærmer det seg skifting av vanlige slitedeler som bremser og styrekuler. Det som eg lurer på er om det er noko å gjera med motoren? Er det mulig å trekke ut noko meir kraft her? Går det eventuelt an å sette inn større motor? Er jo samme motor som i Neon, men eg vett ikkje hvilke motorer den bilen leveres med. Viss me eventuelt ville skifte den ut, hvilken modell burde me da velge? Trenger 7 Seter, og synest Voyager er ein super bil!

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2009-05-22 16:34:43 +0200

Hei Svein Ove. Generelt vil jeg si at det neppe er smart å skifte motor i denne bilen. Det koster fort mye mer enn det smaker,. Da ville jeg heller forsøkt å finne en annen bil med større motor. Mest vanlig motorisering på denne bilen er enten 2,5 diesel eller 3,3-liter bensin.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar