0

En.jeg er en jente på 19 år som alltid har hatt et øye for chrysler stratus. nå har jeg funnet meg en som jeg har gått å drømt om i flere måneder, men

spurt 2009-11-26 18:03:36 +0200

Halloen.Jeg er en jente på 19 år som alltid har hatt et øye for chrysler stratus. Nå har jeg funnet meg en som jeg har gått å drømt om i flere måneder, men nesten alle jeg spør sier at jeg må bare glemme alt som har med Chrysler å gjøre. Har gjort litt research på nettet og forstått at de første bilene innenfor denne modellen ikke holdt mål, og dette har ført til dårlig rykte! MEN at det har forbedret seg med årene. Bilen er 99modell og gått 136 tusen, prisen er drøye 39000. Dette er min første bil og jeg vil gjerne ha en som holder noen år. hehe, og uten å måtte ha FOR mye utgifter på den. Jeg har egentlig ikke peiling på bil så nå er jeg helt desperat, for jeg har så utrolig lyst på den bilen!! Tror du dette er en bil for meg? Her er forresten en link til salgsiden: http://www.finn.no/finn/car/object?fi... på svar!!! Takk på forhånd. Mvh en jente i nød!!

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-09-29 20:31:15 +0200

Hei.

Jeg er selv 18 år gammel og eier en 1998 Chrysler Stratus 2.0 LE. Jeg kan ikke si annet enn at jeg er storfornøyd med bilen. jeg betalte rundt 42 000kr for den og hadde gått 132 000km.

Og ja, de første årsmodellene (1995-1996/7) har hatt noen problemer, mest på grunn av toppakningen som hadde en produksjonsfeil, men også på grunn av automatkassen. Før var det en "standard" automatkasse som var noe svak, men rundt 1997/8, ble det mer normalt med AutoStick (automatkasse med valgfritt manuelt girskifte) som girkasse. Denne kom vel først i LX-utgaven, men ble standard for alle automatversjoner av bilen. Chrysler bruker fortsatt denne kassa.

Det er også mange som bruker feil olje på disse kassene. Kassa MÅ ha Mopar-olje, annen olje er ikke fin nok, og ødelegger tannverket. ATF-4 bruker min (den fineste), men ATF-3 går også bra. Men har man hatt en av de på girkassa, må man IKKE FINNE PÅ å blande disse. Skal du bytte til en annen olje, må du rengjøre kassa helt, ellers går det galt. Selvfølgelig må man også bytte filter da.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger