0

Bilen er 2000 modell,har gått 180,000km ,men hører så mye negativt om disse bilene. hører mest om de fra 97 til 99 modell og at de ble utbedret fra 99

spurt 2012-06-13 09:59:16 +0100

Bilen er 2000 modell,har gått 180,000km ,men hører så mye negativt om disse bilene. Hører mest om de fra 97 til 99 modell og at de ble utbedret fra 99. De jeg har pratet med har vertfall vært fornøyd med sine Voyagere. hva mener du?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-06-13 13:01:45 +0100

Du har helt rett. De eldste er de verste - og bilene ble (heldigvis) en del bedre etter hvert. Det skulle i rettferdighetens navn ikke så veldig mye til.
Når det gelder kombinasjonen plass, kjøreegenskaper, utstyr og komfort er det få - om noen biler - som slår Voyager. Her er den unik. Jeg har også sansen for designet. Praktiske biler er sjelden veldig pene, men disse ser absolutt bra ut i mine øyne. Men jeg har heller ingen problemer med å skjønne at folk er skeptiske til modellen, for her ahr det vært mye "krøll" underveis. Ofte dyrt sådan.

Hadde forresten to kompiser for noen år siden som hadde hver sin, samtidig. Begge var 3,3-litere med automatgir og 7-setere. Husker ikke helt årsmodell med det må ha vært 98/99 modeller.

Han ene hadde BARE problemer med sin bil. Fire girkasser på 150 000 km, masse elektronikk trøbbel, defekte topp-pakninger, feil med register ++++ . Han har etter at hatt ble kvitt den hatt to Toyotaer og er fornøyd med disse.

Den andre bilen gikk 200 000 km uten noen store problemer, bortsett fra vanlige slitedeler. Denne kompisen her etter denne hatt to Audier og er vel fornøyde med det.

Det må også legges til at begge dissse kompisene er av typen "petimeter" og det var ikke slurv eller manglende vedlikehold som gjorde at disse to hadde helt forskjellig opplevelse av Voyager-eierskapet.

Det er nok mer at bilene har svært varierende kvalitet og jeg tror nok flere kjenner seg igjen i han med problembilen - enn han med den motsatte.

Det viser vel også brukerundersøkelser, kvalitetsundersøkelser fra NAF etc. Men det viser også helt klart at unntak finnes.

Nå har bilene blitt såpass billige at hvis man leter opp et helt, pent og friskt eksemplarer så får man MYE bil for pengene.

Jeg må vel innrømme at jeg er litt forsiktig med å anbefale folk som er ute etter et trygt og forutsigbart bilhold en Voyager.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger