0

Ser at du mener at chrysler voyager er en skikkelig møkkabil fra helvete men undertegnede har hatt en slik bil (1996) modell i 10 år at jeg har en 2

spurt 2011-01-10 00:40:23 +0100

Ser at du mener at chrysler voyager er en skikkelig møkkabil fra helvete men undertegnede har hatt en slik bil (1996) modell i 10 år at jeg har en 2002 modell i 4 år. Har også mange venner som har tilsvarende bil som sier det er den beste bilen de noen gang har hatt. Spesiellt fra nye 2002 modellen er meget god og kan ikke forstå den kritikken du kommer med på disse bilene. At noen misfornøyd personer har "spydd edder og galle" om en slik bil kan hende, da har han sannsynligvis hatt en disel utgave med manuellt gir eller en 2 liters bensin. Automat kassen fungerer helt ok (Har kjørt 235000 km uten problemer) Det man må huske på er å SKIFTE aut. olje og filter minst hver 50000-70000 km og sjekke at bilen ikke overopphetes pga av defekt el termo svitch på el vifte som er en vanlig feil. Merker man overoppheting ved køkjøring men ikke på langkjøring er sannsynligvis dette feilen. Tipper alle de fleste som har en Voyager ikke kjenner seg igjen i din kritikk, du har sannsynligvis ikke eid en slik bil....

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-01-10 13:19:27 +0100

Heisann! Hyggelig at du er fornøyd med bilene dine! Og JA - jeg er klar obver at det finnes gode og velfungerende biler av disse også. Har selv en kompis med -97 modell som bestandig har fungert bra.

Men - det er ikke til å komme i fra at kvaliteten er noe ujevn, og det skal mer enn to- tre missfornøyde kunder til for å få det ryktet disse bilene har.

At aitomatkassene er noe dritt, er heller ikke til å komme i fra (3,3-liter bensin). Jeg vet om folk som er på både sin 3. og 4. aut. kasse i disse bilene.

Kjøleproblemer er også ganske vanlig, desverre.

Litt synd at det er slik, for bilene er i utgangspunktet helt geniale!

Kos deg videre med bilene dine!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger