0

Buick park avenuehei benny :)jeg og madammen er på jakt etter en bil nr 2. har en mercedes a 160 cdi av andre ganarasjon som vi er strålende fornøyd m

spurt 2014-06-06 12:09:42 +0200

BUICK Park Avenue Hei Benny :) Jeg og madammen er på jakt etter en bil nr 2. Har en Mercedes A 160 CDI av andre ganarasjon som vi er strålende fornøyd med. Men at det er en liten bil med lite futt i er det ingen tvil om. Har alltid hatt sansen for staselige tyskere fra Mercedes og BMW (aldri Audi). Derfor har jeg sett litt på 5-serier og C-klasser fra rundt 2008. Er kjent med at disse har litt mer påkost i service enn Accorder og fornuftsbiler fra øya i Stillehavet, men føler at man også får dertil mere kjøreglede fra de germanske vognene. Men så kom jeg over noe jeg har hatt som en liten guttedrøm. Amerikansk fullsize sedan. Har tidligere forhørt meg med deg om Mercury Grand Marquis som du den gang gav med din velsignelse om kjøp. Nå ble det bare med drømmen. Jeg har derimot kommet over noe annet. Buick Park Avenue 1993. www.finn.no/finn/car/used/object?finn... Den har en V6 som ikke forsyner seg like grådig av oljeresursene som 8'ere, har forhjulstrekk, ABS, hengerfeste ++ og ser ut til å være særlig godt vedlikeholdt og med norsk historikk(!) Hva tror du om dette som en bil til jobbpendling og langturer om sommeren, med tanke på utgifter o.l? Har et godt verksted i nærheten som spesialiserer seg på Amcar i tilfelle rottefelle.

Tusen takk for svar og en fantastisk bilside. Hilsen John-Anders, Brumunddal.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2014-06-06 13:04:35 +0200

Heisann!

Morsomt å høre dine betraktinger rundt dette. Og jeg er langt på vei enig med deg.

En Honda Accord hadde nok helt klart vært det mest fornuftig. En BMW 520D hadde også vært en opplagt anbefaling. Men så var det dette med drømmer og følelser da. Det skal man ikke kimse av. Vi lever bare en gang...

Har jeg en gang i tiden anbefalt deg Mercury, så skal jeg ikke være dårligere nå. Kjøp Buick - forutsatt at du forstår hva du kjøper. Det tror jeg du gjør. Både når det gjelder kjøpeegenskaper og opplevd kvalitet.

Bilen er ikke direkte kurant her hjemme, men det meste av deler kan skaffes billig fra USA.

Den er nok også litt trøstere enn både Accord og BMW 5-serie, uten at det vil ta knekken på deg. Det er kanskje prisen du må betalte for å kunne nyte en litt annerledes doning.

Jeg ser at prisen allerede er satt ned, men vil allikevel tro at det er mer å gå på her...

Så jeg sier lykke til med kjøp!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar