0

Er å titter litt på suburban annonser nå om dagen, for jeg trenger større bil. kom så over en annonse, der selgeren påsto følgende: etter nyttår vill

spurt 2012-12-08 07:44:19 +0200

Hei! Er å titter litt på suburban annonser nå om dagen, for jeg trenger større bil. Kom så over en annonse, der selgeren påsto følgende: Etter nyttår ville de c1 regga stige høyt i pris fordi det da ville være lov og kjøre dem med vanlig b-sertifikat. Vet du om dette er tilfellet? Er jo ikke mange av dem som kan kjøres på b-sertifikatet.

Linn

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2013-01-20 23:05:22 +0200

Heisann!

Det er litt mye diskusjon rundt dette teamet, så ta det med en klype me salt.

Noen sekunder i google gav meg:

"Vi kjøpte en 6 seter suburban som var regget som personbil med tilatt totalvekt over 3500kg (C1 førerkort), vi regget den ned til personbil med tilatt totalvekt under 3500kg (Vanlig B førerkort). Kravene fra biltilsynet var å bytte alle sikkerhetsbeltene, samt å fjerne en bladfjær pr side bak. I vognkortet var den tilatte totalvekten 3600kg før omregistrering, og 3366 eller deromkring etter omregistrering."

Hør med enten Biltilsynet eller Bergheim om hva de sier anngående dette teamet.

Mvh

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar