0

:-)jeg vurderer sterkt om jeg skal kjøpe meg en chevrolet, tahoe, eller astro.begge bilene bruker omtrent like mye drivstoff, men astroen er bensin,

spurt 2012-04-10 07:37:43 +0200

Heisann. :-)

Jeg vurderer sterkt om jeg skal kjøpe meg en chevrolet, Tahoe, eller Astro. Begge bilene bruker omtrent like mye drivstoff, men astroen er Bensin, og vil derfor bli litt dyrere (Tahoen er en 1500LT btw, men er åpen for andre :-) (ca 97mod)

eneste jeg vet om tahoen, er at setetrekket blir fort ødelagt, og rust på fanger. ... astroen vet jeg ikke noe om, de har jo også sluttet produktjon, den seneste jeg har sett for salg er 97mod.

vil ha en bil som ikke har tverrstilt motor, og som jeg kan fikse ting på selv :) hva mener du er et bra bruktbil kjøp her?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-04-21 08:34:21 +0200

Haha. Tahoe diesel bruker ca 50% mer drivstoff enn Astro'en. De innvendige dørhåndtakene på Tahoe ryker ofte, styreenheten til dieselpumpa ryker ofte (ca 4000kr), dysene må byttes etter maks 200000km. Er masse mer som jeg ikke gidder nevne. Om du ikke er mekaniker anbefaler jeg deg ikke å kjøpe en Tahoe Diesel, disse er vanskelige å skru på og det er endel "enkle" feil som er avansert å fikse. Kjøp Astro du.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar