0

Hallo.jeg har tenkt å kjøpe en tahoe 2000 mod 6,5 d.hva bør jeg se etter.dieselpumpe .er det andre ting jeg bør vere ops på.hva bruker den på mila ved

spurt 2012-02-20 11:29:26 +0200

hallo.jeg har tenkt å kjøpe en tahoe 2000 mod 6,5 d.hva bør jeg se etter.dieselpumpe .er det andre ting jeg bør vere ops på.hva bruker den på mila ved pen langkjøring.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-02-20 12:32:46 +0200

Heisann – skikkelig bamse-SUV dette… Bremser og ALT i forstillinga er den store svakheten her, sammen med rustne bremserør og dårlige mellomakselkryss.

Feil med dieselpumpene på disse er sterkt overdrevet. De ble byttet da bilene var nye og etter det er det svært lite tull med disse. Den elektroniske drivermodulen til dieselpumpa er en svakhet (blir for varm og da stopper bilen – starter som regel igjen når den får kjølt seg litt)

En annefeil er matepumpen som sitter ved ramma – det slutte av og til å virke. Dette er en bil du MÅ sjekke svært nøye før du kjøper. Om du ikke skrur selv sp koster det for Mye penger på verksted – og det er langt i fra alle (Snap-Drive, Mekonomen etc) som vil skru på disse.

Regn med et forbruk på ca 1,25 på pen langkjøring. På småkjøring, kø etc så går det fort 2 liter.

Personlig så hadde jeg valgt den nyere typen Tahoe som kom i 2000 med 5-dører og 5,3 liters bensin V8-er. Både penere og bedre å kjøre.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar