0

Har en 1997 chevrolet tahoe 6,5 diesel, har hat en del små problemer med den lurer på hvorfor. har skjiftet hjernen , matepumpe ( fødepumpe ), glødep

spurt 2011-08-27 21:55:21 +0100

Har en 1997 Chevrolet Tahoe 6,5 diesel, har hat en del små problemer med den lurer på hvorfor. Har skjiftet hjernen , Matepumpe ( Fødepumpe ), Glødeplugger , Dieselfilter , luftfilter fylt på annen hver påfylling renseveske for diesel . Men bilen kan stoppe plutselig som om det er strøm som kutter motoren eller den kveler den seg , det hender særlig nå i det siste at den hoster som om noen har hvert i bilen og tråttpå gassen lett og det har kommet svart røyk ut av potta . Hat du noen forslag på hva dette kan være har skiftet det meste på den utenom dieselpumpe noe som jeg tror det ikke er , jeg tenkt en del på dieseldysene om det er problemet men jeg vet ikke kan du gi meg et eller noen fornuftige svar på dette ( Frustrert bileier )

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-08-31 20:28:48 +0100

Er nok dieselpumpe driveren din som er defekt. Orginalt sitter den skrudd fast på dieselpumpa, der blir den alt for varm, og elektronikken brenner opp. Kjøp ny kvalitetsdriver og ledningsnett med motstand og monter den i støtfangeren.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger