0

Er litt nygerrig på chevrolet alla tahoe eller suburban, vil ha en bil med masse plass, med 4x4 og god komfort, som kan dra en campingvogn og henger

spurt 2011-01-06 23:52:04 +0100

Hei Benny... er litt nygerrig på chevrolet alla tahoe eller suburban, vil ha en bil med masse plass, med 4x4 og god komfort, som kan dra en campingvogn og henger lett som bare det:-) føler vel at di passer nokså godt til dette... men har sett at mange er med gass og bensin, hvilke fordeler og ulemper er det med det, i stede for en disel.... hvordan er drifts og velikehold pris på dette. og forbruk i forhold til disel... hva annbefaler du? eller vil du fraråde og kjøpe det. takker for svar:-)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-01-09 22:19:23 +0100

Har kjørt amcar i over 20 år og det er ikke noen tvil om at du får en solid trekkvogn i en Tahoe eller en Suburban. Skal du ha max plass går du for sistnevnte. En bil med bensin/gassdrift er nok det beste. Størst kraft og muligheten til å kjøre billig på gass. Du kan regne med at bilen bruker 15% mer på gass enn på bensin, men prisen på gass er gjerne bare det halve av bensin. Driftsmessig blir det billigere enn diesel. Du må huske at gasstanken også trenger plass. På en så stor bil er en gasstank på 180 liter å foretrekke. Regn med et gassforbruk på 2-2,2 liter pr mil. Med campingvogn etter må du nok opp i 3 liter pr mil.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger