0

Hvorfor er de aldri? tester om amerikanske biler i broom? eller chevrolet? dere unner jo bare små japanere og dyre italienske biler? blir jo kjedeli o

spurt 2010-09-10 19:22:40 +0100

hvorfor er de aldri? tester om amerikanske biler i broom? eller chevrolet? dere unner jo bare små japanere og dyre italienske biler? blir jo kjedeli og bare se på de hver gang!?

greit nok amerikanske biler har blitt sinnsykt dyre med avgiftene våre-.-! men kan vel ta noen tester? av (NYE) biler? eller brukt bil tester

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-01-31 20:05:54 +0100

Svaret er nok at Amerikanske biler er like lettsolgte som mursteiner i en matbutikk, like driftssikre som en russisk ubåt, like driftssøkonomisk som et hangarskip og gir et kvalitetsinntrykk som en pappeske! (dette er selvsagt med unntak av de bilene som USA produserte på 60 og 70-tallet- som var noe helt spesielt og eget!) De kan riktignok lage komfortable biler- men de er like glade i svinger som en hund på glatt is... Finnes det noe argument for å kjøpe en ny amerikansk bil?? Eh....nei- og det er selvsagt også en av de store grunnene til at USA har enorme industrielle problemer- GM i førster rekke. De ligger 30 år etter sine konkurrenter, dessverre.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2011-02-03 15:42:34 +0100

Hei. Midt i all din negative ordflom glemte du å nevne at 2010 modell Camaro banket BMW M3 på bane i Tyskland.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger