0

Jeg er en gutt på 17 som er amcar frelst. jeg bare må ha en bensingjerrig amerikaner. det kom nettop en 79 monte carlo på autodb til 25000. jeg har e

spurt 2010-03-04 21:57:11 +0100

Hei! jeg er en gutt på 17 som er amcar frelst. Jeg bare må ha en bensingjerrig amerikaner. Det kom nettop en 79 Monte Carlo på autoDB til 25000. jeg har ett budsjett på 20000 for jeg må jo ha råd til det dyre jævelskapet med og ta lappen. Men noe sånnt er akkurat det jeg sikter for en todørs med liten v8er. Og som jeg nettop leste i autofil "Bilene som nå er veteraner 79/80-mod, er blitt såpass bra at de krever lite vedlikehold." så bør jeg satse for noe sånnt, eller går jeg bra med noe eldre? Dette er snakk om bruksbil jeg vet at det er økonomisk uannsvarlig og kjøre V8er men jeg kan ikke se for meg selv kjøre i en toyota og fremdeles ha litt selvrespekt.Mvh Kjartan Pedersen. AMCAR Askøy

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-03-10 13:56:57 +0100

Heisann Kjartan. Det er vel nettopp en slik bil du skal ha. Men jeg er ikke enig med Autofil at de har blitt så gamle og bra at de ikke krever vedlikehold. For det gjør de. En 30 år gammel bil til 25 lapper krever vedlikhold. Men disse bilene er ganske kurante og enkle å skru på, om du har litt erfaring.

Deleprisene er heller ikke ille, og søker man litt på nettet så er det meste, i allefall av slitedeler, tilgjengelig fra USA, til hyggelige priser.

Når det gjelder bensinforbruk så må du regne med noe over literen pr mil på pen kjøring.

Støtter deg i bilvalget ditt! Kult at noen velger noe annet enn Audi og BMW! Så klin til...

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger