0

Vi planlegger å bytte ut den gamle toyotaen og har siktet oss inn i mot tahoe, men i diesel. må da se på modeller som er eldre enn 2000 etter hva jeg

spurt 2009-07-04 16:40:15 +0200

Hei!Vi planlegger å bytte ut den gamle Toyotaen og har siktet oss inn i mot Tahoe, men i diesel. Må da se på modeller som er eldre enn 2000 etter hva jeg forstår.Har pratet med mange som har disse bilene og har enda ikke kommet over noen som er misfornøyd. Dieselpumpa får man jo 11 års garanti på når den skiftes, hørte jeg en sa.Deleprisene er vel overkomlige sett opp i mot mange europeere.90% av tiden vil denne bli brukt av fruen som transportmiddel til jobb og i butikken, og her er det snakk om 4 km kjøring.Ellers er den ment som familiebil de få gangene i året det blir snakk om å kjøre en lengre tur for å hilse på venner og familie.Jeg skal bruke den når jeg lesser inn 3 hunder og drar på jakt, og trenger derfor 4WD.2 voksne, 2 marn og 3 hunder... ikke mye bruk (maks 12.000km/år.Er dette en grei bil eller er det overkill?En 99 mod med 120 - 130.000 km på seg er det vi er ute etter.Lønner det seg å handle privat eller fra forhandler?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-02-10 16:22:15 +0200

Denne bilen tåler ikke å bli kjørt mye småkjøring, 4 km som du sier. Blir ikke varm og soter da igjen. Forbruk på småkjøring er oppmot 2l mila, husk det. Ca 1,5l ved langkjøring og full bil. Ting som må passes på ved kjøp er at dieselfødepumpa virker. Bilen går selvom den er defekt, men da må dieselpumpa suge all diesel selv og det er den ikke lagd for, da ryker den. Da gjelder heller ikke garantien på pumpa som er 11år/172000km. Når du setter på tenninga for å gløde skal du høre en \"høy\" tikke/durelyd, da vet du at pumpa virker.

Pass også på at PMD\'en (styreenheten til dieselpumpa) er flyttet vekk fra orginalplasseringa til et sted med bedre kjøling. Servicehistorikk er viktig, og du må selv passe på å bytte olje og filter på motor hvertfall 1 gang i året. Samme gjelder for differensialer og girkassa. Spessiellt viktig at olje og brytepinnen i bakakselen er bytta, hvis brytepinnen ikke byttes brytes en tvers av, og diffen raser. Kjører selv \'99 Tahoe 6.5Td daglig, jeg er veldig fornøyd. :)

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar