0

Har problem med løse bremseskiver foran. det er veldig vanskelig å få dem av, lurte på om det er en spessiell måte å feste bremseskiva på. har prøft å

spurt 2011-06-29 14:28:38 +0200

Har problem med løse bremseskiver foran. Det er veldig vanskelig å få dem av, lurte på om det er en spessiell måte å feste bremseskiva på. Har prøft å løsne de 4 skruene på bak siden, men det fikk jeg ikke til. Er det noen som har erfaring med dette eller hvet hvordan jeg skal få den løs? Hørte at det var noen som bare satte i en skrue, men vet ikke hvor den skal plasseres eller hvordan.

Takker får svar :)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-08-23 16:40:50 +0200

Bremseskivene [u][i][b]skal[/b][/i][/u] være \"løse\" på denne biltypen. Når en skrur av bremsecaliperen skal det bare være å dra bremseskiva av. Det kan være at det er byttet bremseskive på din bil, slik at det er montert ei bremseskive med for stort senterhull. Senterhullet skal ikke være større enn at skiva blir hengende på navet når bremsecaliperen tas av. Å begynne å borre hull for å skru den fast, vil ikke føre noe godt med seg. Bremsecalipperen er skrudd fast med to unbracoskruer med 3/8 tommers størrelse. Er disse skruene byttet, er det mulig at det er 10 mm størrelse på boltene. Disse må demonteres for å bytte bremseklossene, så om de noen gang er byttet, er det mulig boltene også er byttet.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger