0

Vi har en corvette stingray 68 modell. den ble kjøpt tidlig i sommer og fremsto som en av de 68 modellene hvor man fikk mest for pengene.vi fikk beskj

spurt 2009-11-10 21:13:34 +0200

Hei!Vi har en Corvette Stingray 68 modell. Den ble kjøpt tidlig i sommer og fremsto som en av de 68 modellene hvor man fikk mest for pengene.Vi fikk beskjed om at tidligere eier har byttet den fremste delen ettersom han buttet den. Vi har søkt opp etter å få en helt ny, originaldel med krom detaljer. Vi har funnet ut at det ser ut som hele fronten er fra en nyere modell. Er det ofte at slik er tilfelle?Vi har sjekket alle heftene som medfulgte, men alt tyder på at bilen er 100% original. Hvordan skal vi finne ut om bilen er helt original eller har en nyere front / panser / hjulbuer o.l.?(Bilen ble importert til Norge sent nittitall og har hatt ink/ oss 3 norske eiere)Takk for svar!

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-10-09 14:12:58 +0200

Hei. Det var, og er ganske vanlig at det ble byttet front. Til nyere modell uten kromstøtfanger. Vandalisme spør du meg. Ta en prat med Phoenix US cars på Sem, utenfor Tønsberg. De driver STORT med brukt og nytt fra USA.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar