0

Har nettopp kjøpt meg van 1995 mod fra bergheim,men det er mye galt med den. først merket jeg at gearingen ikke stemmer,den nøkker noe hardt mellom

spurt 2010-06-19 23:48:05 +0200

Hei Benny ! Har nettopp kjøpt meg van 1995 mod fra Bergheim,men det er mye galt med den. Først merket jeg at gearingen ikke stemmer,den nøkker noe hardt mellom 1 og 2 gear ellers grei.Noen ganger når jeg starter bilen smeller det noe grusomt,men starter ikke. Bergheim mente det var startsperra,har ikke startsperre på den? ( har alarm) Nå har bilen begynt og koke,vet ikke hva som er galt. Temperaturmåleren viste 125 grader og ekspansjonstanken var full . Hva skal til for å heve kjøpet på en bruktbil? For det første var ikke alt som var avtalt gjort ved levering, så bilen måtte inn igjen på verksted. Da sto den ca en uke. Så kjøpte vi nye felger på Bergheim, men da subbet dekkene inni skjermutbygger ved sving. Det viste seg at vi hadde fått feil dekk ved levering av bilen, og i tillegg var felgene feil.Dette kunne vi ikke kjøre med, så bilen ble stående i 14 dager til. I tillegg nå de første problemene som nevnt.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-12-23 21:23:57 +0200

Hei! Selger har mulighet til å få 3 forsøk på å rette feil på bilen. Viss ikke feilene som du har anmerket er i orden etter det, så kan du heve kjøpet. Du har krav på å få låne bil etter at du har vært uten bil i 7 dager.

Mvh. Bilselger.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger