0

Colt aut 2008 mod km 75000

spurt 2023-06-01 10:32:09 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei, denne vil noen ganger ikke i revers ( må noen ganger slå av motoren og starte igjen)

det har vært slik i flere år. hva kan dette skylles og hva kan gjøres for å fikse dette?

mvh

Kjell Olav

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2023-06-01 15:45:54 +0100

Jeg ville tatt en telefonrunde til verksteder som har spesialisert seg på automatkasser og tatt det derfra. Be om et kvalifisert råd og en prisantydning, verre er det ikke. Når bilen har 15 år på veien, ville jeg vurdert alternativene nøye, og noe kynisk sett, det kan være så banalt som et oljeskift, og det kan være en mer gjennomgripende reparasjon som må til. Det siste koster fort et par titusenlapper, da skal bilen være i så god stand at du er 100 % sikker på at den vil gå gjennom minst en EU-kontroll til uten nevneverdige problemer og kostnader. Sånn bortsett fra generell teknisk stand, ville jeg vurdert dette med rust spesielt nøye, om denne bilen ikke er jevnlig understellsbehandlet, vel, da er det store muligheter for at det er god gang på kritisk rust et eller flere steder.

Nå nevner du også at det har vært slik i flere år, som æresmedlem i gjerrigknarkforeningen tenker jeg at dette egentlig er et problem jeg kanhende både jeg og bilen kunne leve lykkelig med til bilens ende. Ja, det er en aldri så liten irritasjon, men det verste som kan skje er at girkassa plutselig henger seg - at du rett og slett mister reversen, evnt fremdriften. Da er det game over, om du ikke kan få tak i en brukt girkasse et sted, men er du heldig, kan du kjøre både 5 og 10 år til med bilen før dette inntrefferer.

En annen ting er at det fremstår som om du ikke bruker bilen spesielt mye. Er det noensinne skiftet olje på denne girkassa? Det kan være verdt å prøve, gjerne et oljeskift med det som kalles flushing. Koster litt, men det er ikke umulig at det kan løse problemet. Som sagt...innhent et kvalifisert råd fra et spesialverksted og ta det derfra. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2023-06-03 15:37:26 +0100

Jeg tror bare det er en liten justering som skal til mellom overføringen fra gir spaken og frem til girkasse som enten trenger en liten dusj med WD40 eller et par tørn på justerings mekanismen på overførings armen.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger